Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

elvima.gifnd_serron.jpgΣάλος έχει προκληθεί στην κοινωνία των Σερρών, από την υπόθεση που αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ημέρες. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνέλαβαν με την κατηγορία της απόπειρας απάτης από κοινού, έναν 28χρονο και έναν άνδρα 51 χρονών, μετά από καταγγελία της προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου Κουμαριάς. Σύμφωνα με την καταγγελία της 70χρονης προέδρου, οι δύο άνδρες δρώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών Κουμαριάς, υποσχόμενοι ψευδώς ότι έχουν τη δυνατότητα διαμεσολάβησης προς Υπουργεία, για εξασφάλιση οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, με την προϋπόθεση να δοθεί σε αυτούς, σε θετική περίπτωση, το μισό του χρηματικού ποσού που θα χορηγηθεί και το ύψος του οποίου προσδιορίστηκε στις 5 χιλιάδες ευρώ.
Η προσφορά ήταν δελεαστική, ωστόσο η 70χρονη Πρόεδρος όχι μόνο δεν έπεσε στην… παγίδα, αλλά αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας, συνέλαβαν τους δράστες, ενώ ερευνάται και η ύπαρξη τυχόν συνεργών, αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρχουν κάποιοι που έπεσαν στην… παγίδα των δύο ανδρών.

Στην υπόθεση έγινε απόπειρα να εμπλακεί και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών ΝΔ Αθανάσιος Καλαϊτζής και η απάντησή του ήταν άμεση. Σε ανακοίνωσή του προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο ίδιος τονίζει:
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα είμαστε μάρτυρες της συντονισμένης, συκοφαντικής προσπάθειας, που καταβάλλεται από συγκεκριμένα κέντρα, για να πλήξουν το κύρος της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της, ώστε να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να υποβαθμίσουν το κυβερνητικό έργο.
Η προσπάθεια αυτή, ευτυχώς, έπεσε στο κενό και ανέδειξε την σχέση των εμπνευστών της με πρόσωπα αμφιλεγόμενα, που δεν διστάζουν, να εμπλέξουν στις άνομες επιδιώξεις τους ακόμα και τους υψηλότερους θεσμούς της ελληνικής πολιτείας.
Δυστυχώς όμως η συγκεκριμένη προσπάθεια βρίσκει ήδη μιμητές στις τοπικές κοινωνίες, όπου διάφοροι κοινοί απατεώνες, για να δικαιολογήσουν παράνομες συμπεριφορές τους, εφευρίσκουν την δήθεν «εμπλοκή» σ αυτές προσβεβλημένων παραγόντων της τοπικής κοινωνίας.
Σήμερα πληροφορήθηκα ότι κάποια πρόσωπα κοινοί απατεώνες, για να δικαιολογήσουν παράνομες συμπεριφορές τους, επιχείρησαν να εμπλέξουν το όνομα μου και την ιδιότητα μου, ως Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Σερρών, στις παράνομες ενέργειες τους, για τις οποίες ήδη κλήθηκαν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Με αφορμή το γεγονός αυτό δηλώνω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι :

1) Ουδεμία σχέση έχω με τις ενέργειες και τις επιδιώξεις των συγκεκριμένων προσώπων, οι οποίες θα αξιολογηθούν και θα κριθούν από την Δικαιοσύνη
2) Καταδικάζω απερίφραστα τις ενέργειες των συγκεκριμένων προσώπων καθώς και οποιαδήποτε προσπάθεια εμπλοκής, της Κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας στις παράνομες ενέργειες και επιδιώξεις τους.
3) Επιφυλάσσομαι του δικαιώματος μου, ευθύς μόλις πληροφορηθώ με ακρίβεια τα γεγονότα, να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψη μου.
4) Τέλος ζητώ από την Ελληνική Δικαιοσύνη να προστατεύσει τόσο τους ανύποπτους πολίτες που κινδυνεύουν από τους σχεδιασμούς διαφόρων επιτήδειων όσο και τα πρόσωπα, που λόγω της σχετική δημοσιότητας και προβολής που έχουν στις τοπικές κοινωνίες, αποτελούν εύκολο στόχο αδίστακτων απατεώνων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ
ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ».
Άμεση ήταν και η αντίδραση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΠαΣοΚ, που σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:
«Η θλιβερή υπόθεση που έλαβε χθες το φως της πανελλήνιας δημοσιότητας σχετικά με την εμπλοκή κομματικών στελεχών της Ν.Δ.- ανεξάρτητα από την τελική έκβαση της υπόθεσης – καταδεικνύει την σαθρή αντίληψη της στείρας ρουσφετολογικής λογικής και των πελατειακών σχέσεων ανάμεσα σε γαλάζιους «παράγοντες» και υπουργεία.
Η λογική που θέλει το κράτος ως λάφυρο, εκπορεύεται από πνεύμα συναλλαγής και υποδεικνύει τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος, όχι στους κατ’ εξοχήν κοινωνικούς τομείς, του πολιτισμού, της υγείας, της πρόνοιας, τους οποίους οφείλουν οι κρατικοί φορείς και τα υπουργεία να υπηρετούν, αλλά σε ιταμές μικροκομματικές σκοπιμότητες.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Σερρών με αγωνία παρακολουθεί την έκβαση του ποινικού μέρους της υπόθεσης, επιθυμώντας να λάμψει η αλήθεια για τις ευθύνες ή όχι, των εμπλεκομένων.
Στέκεται όμως και καυτηριάζει τις στείρες παλαιοκομματικές αντιλήψεις που ευνοούν τα νοσηρά φαινόμενα, μάρτυρες των οποίων γίναμε όλοι τις τελευταίες μέρες».

Διαβάστε επίσης: