Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

paratiritispasok_ginaikes.jpgΟ Τομέας Γυναικών του ΠΑ.ΣΟ.Κ της Π.Ε Κ.Μακεδονίας πραγματοποίησε σύσκεψη εργασίας την Τετάρτη 26 Νοέμβρη στις 5 μ.μ στα γραφεία της Ν.Ε Σερρών, με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Περιφερειακής Επιτροπής καθώς και με τις γυναίκες που έχουν εκλεγεί στα όργανα του κινήματος στον Νομό Σερρών και του Συνδικαλιστικού Χώρου. Θέμα της συνάντησης η οποία έγινε με την παρουσία της Υπέυθ. του Τομέα Γυναικών Π.Ε Κ.Μακεδονίας Δώρας Μπαλτατζίδου,ήταν η ανταλλαγή απόψεων και η συζήτηση προτάσεων εν’όψει του νέου πολιτικού προγραμματισμού του Τομέα.

Στο ΠΑΣΟΚ διεκδικούν, προτείνουν και δεσμεύονται για :
- νέες νομοθετικές ρυθμίσεις σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο και ειδικότερατις γυναίκες.
- εφαρμογή κατάλληλων προγραμμάτων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αντιμετώπισης βίας εναντίον των γυναικών
- εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και των εμπλεκόμενων φορέων
Καλούν τους ενεργούς πολίτες, γυναίκες και άνδρες, να συστρατευτούν σ αυτή την προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: