Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση!
Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
Τρίτη 18 Νοεμβρίου Πανελλαδική Μέρα Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων
Τριάντα πέντε χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τότε που χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι κραύγαζαν «Ελλάς Ελλήνων Φυλακισμένων», η μαζική απεργία πείνας των κρατουμένων αυτές τις μέρες μας θυμίζει ότι ο αγώνας ενάντια στους φύλακες κάθε είδους και τις φυλακές παλιές και σύγχρονες συνεχίζεται.
Ο αγώνας των φυλακισμένων είναι δίκαιος. Αγωνίζονται για την αξιοπρέπειά τους, ενάντια στη σωφρονιστική βαρβαρότητα και τον εξευτελισμό της ζωής τους. Οι κρατούμενοι και οι κρατούμενες των ελληνικών φυλακών εδώ και δεκαπέντε μέρες, με την μεγαλύτερη απεργία πείνας στον κόσμο, αποτελούν το ωραιότερο παράδειγμα σύζευξης της οργής με την αντίσταση, της αγωνίας με τον αγώνα.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης, που επί δεκαετίες οργάνωσε την αυστηροποίηση των ποινών, τους εκβιασμούς και την καταπίεση των φυλακισμένων, την ασυδοσία των δεσμοφυλάκων και την εξαθλίωση των κρατουμένων, τώρα εξαγγέλλει ψίχουλα, εξαπολύει παχιά λόγια και προσπαθεί να ξεγελάσει τους κρατούμενους και την κοινωνία.
Οι κρατούμενοι δεν κάμπτονται. Έχουν βαρεθεί τα «θα» των αρχόντων. Συνεχίζουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην απεργία πείνας. Είμαστε ολόψυχα στο πλευρό τους.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!
Αθήνα: Ακαδημίας 62, 5ος όροφος, 210 3635667, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Θεσσαλονικη: Φιλίππου 51, 2ος όροφος, 210265346, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Στο φουαγιέ του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών η κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
Στο ΔΗΠΕΘΕ (στο χώρο του φουαγιέ) θα στηθεί η κάλπη για τις Σέρρες, στην επαναληπτική εσωκομματική διαδικασία στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ εκλογής ανάδειξης προέδρου την Κυρι...