Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

imerida_blagoevgrad.jpg«Ν. Σερρών – Νομαρχία Blagoevgrad» elvima.gif
Στα πλαίσια του προγράμματος «INTERREG III – PHARE CBC ΕΛΛΑΔΑ – BΟΥΛΓΑΡΙΑ 2000 – 2006» η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών υλοποιεί το έργο με τίτλο «Ανάπτυξη διασυνοριακής συνεργασίας τουριστικού ενδιαφέροντος μεταξύ των περιοχών Νoμού Σερρών – Noμαρχίας BLAGOEVGRAD». Το έργο αποβλέπει στην ανάπτυξη ενός πλαισίου συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού μεταξύ των περιοχών Νομού Σερρών από την πλευρά της Ελλάδας και της Νομαρχίας Blagoeevgrad από την πλευρά της Βουλγαρίας. Βασικός στόχος του έργου είναι η διάδοση και προώθηση του τουριστικού πλούτου τόσο μεταξύ των κατοίκων όσο και την από κοινού παρουσίαση τους σε ευρύτερες περιοχές μέσα από ένα σταθερό πλαίσιο συνεργασίας. Η συνεργασία αυτή και οι επαφές αναπτύσσονται σε επίπεδο τουριστικών φορέων, δημοσιογράφων, σπουδαστών τουριστικών πρακτόρων κ.α., και περιλαμβάνουν την συμμετοχή σε εκθέσεις, την ανταλλαγή επισκέψεων εκατέρωθεν ειδικού κοινού και την διοργάνωση ημερίδων και εκδηλώσεων όπως διαγωνισμούς τοπικών χωρών και αθλητικών αγώνων. Στα πλαίσια της ανωτέρω συνεργασίας η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών διοργανώνει σήμερα ημερίδα με τίτλο «Μηχανοκίνητος αθλητισμός στη διασυνοριακή ζώνη «Νομός Σερρών – Νομαρχία Blagoevgrad» στις 20:00 στην αίθουσα τύπου του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών με την συμμετοχή εισηγητών τόσο από το Νομό Σερρών όσο και από την περιοχή της Νομαρχίας του BLAGOEVGRAD.

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...