Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Σερρών Τάσου Χατζηβασιλείου έρχονται οι Ημέρες Καριέρας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 30 επιχειρήσεις από τις Σέρρες και την ευρύτερη περιοχή θα προσφέρουν περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας

Οι Σερραίες και οι Σερραίοι θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εργοδότες που αναζητούν προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, ανεξαρτήτως προϋπηρεσίας, ηλικίας και εκπαιδευτικής βαθμίδας. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να έρθουν σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση της ΔΥΠΑ - Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης. Η ακριβής τοποθεσία και η ώρα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Συγχαρητήρια στο Βουλευτή για αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία και ελπίζουμε να καλυφθούν όσες περισσότερες από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας γίνεται!

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...