Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Σερρών Τάσου Χατζηβασιλείου έρχονται οι Ημέρες Καριέρας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 30 επιχειρήσεις από τις Σέρρες και την ευρύτερη περιοχή θα προσφέρουν περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας

Οι Σερραίες και οι Σερραίοι θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εργοδότες που αναζητούν προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, ανεξαρτήτως προϋπηρεσίας, ηλικίας και εκπαιδευτικής βαθμίδας. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να έρθουν σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση της ΔΥΠΑ - Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης. Η ακριβής τοποθεσία και η ώρα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Συγχαρητήρια στο Βουλευτή για αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία και ελπίζουμε να καλυφθούν όσες περισσότερες από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας γίνεται!

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 169 επισκέπτες