Φωτιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στις Σέρρες - Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής...

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός υποδομών στην Π.Ε. Σερρών

Τα έντεκα έργα που αναμένεται να βάλουν την Π.Ε. Σερρών στη νέα εποχή, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσίασαν ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παν. Σπυρόπουλος , ο...


Έσπασε το φράγμα των 2.00 ευρώ η τιμή της βενζίνης στο νομό Σερρών με τις αυξήσεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Υψηλή η αύξηση και στο πετρέλαιο κίνησης με τους πρατηριούχους υγρών καυσίμων να δηλώνουν αδυναμία να κρατήσουν έστω και μερικά λεπτά τις τιμές χαμηλά. Ο Nομός Σερρών μάλιστα είναι ένας από τους νομούς με την χαμηλότερη τιμή βενζίνης πανελληνίως.

Σε ότι αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης και εκεί οι αυξήσεις είναι τεράστιες αφού η μέση τιμή λίτρου ξεπερνά το 1,5 ευρώ.

Ο πόλεμος της Ουκρανίας είναι αυτός που επηρεάζει τις τιμές του πετρελαίου παγκοσμίως με τους πιο αισιόδοξους να λένε πως η τιμή στην Ελλάδα θα φτάσει έως και 2,5 ευρώ το λίτρο.

Ο κ. Μανάφης απαντά και στο ερώτημα πολλών που αφορά στις χαμηλές τιμές της Κύπρου , η οποία προμηθεύεται από ελληνικά διυλιστήρια, τονίζοντας πως η κυπριακή κυβέρνηση μείωσε κατά πολύ τον ειδικό φόρο της βενζίνης που στην Ελλάδα ανέρχεται στο 1 ευρώ και 20 λεπτά.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: