Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Επιμελητήριο Σερρών: Όλα έτοιμα για την Έκθεση Serexpo 2023

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο...


Έσπασε το φράγμα των 2.00 ευρώ η τιμή της βενζίνης στο νομό Σερρών με τις αυξήσεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Υψηλή η αύξηση και στο πετρέλαιο κίνησης με τους πρατηριούχους υγρών καυσίμων να δηλώνουν αδυναμία να κρατήσουν έστω και μερικά λεπτά τις τιμές χαμηλά. Ο Nομός Σερρών μάλιστα είναι ένας από τους νομούς με την χαμηλότερη τιμή βενζίνης πανελληνίως.

Σε ότι αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης και εκεί οι αυξήσεις είναι τεράστιες αφού η μέση τιμή λίτρου ξεπερνά το 1,5 ευρώ.

Ο πόλεμος της Ουκρανίας είναι αυτός που επηρεάζει τις τιμές του πετρελαίου παγκοσμίως με τους πιο αισιόδοξους να λένε πως η τιμή στην Ελλάδα θα φτάσει έως και 2,5 ευρώ το λίτρο.

Ο κ. Μανάφης απαντά και στο ερώτημα πολλών που αφορά στις χαμηλές τιμές της Κύπρου , η οποία προμηθεύεται από ελληνικά διυλιστήρια, τονίζοντας πως η κυπριακή κυβέρνηση μείωσε κατά πολύ τον ειδικό φόρο της βενζίνης που στην Ελλάδα ανέρχεται στο 1 ευρώ και 20 λεπτά.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 317 επισκέπτες