Επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά Σερρών

Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά...

Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια Σερρών

Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών...

Περισσότεροι από 1.000 Σερραίοι στην 13η ημέρα καριέρας

Με τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 13η Ημέρα Καριέρας.

Πωλείται επιχείρηση εστίασης- αρτοπωλείο σε κεντρικότατο σημείο στον πεζοδρόμο επι της Μεραρχίας στο κέντρο της πόλης των Σερρών λόγο αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ιδιοκτήτη.

Το κατάστημα βρίσκετε σε προνομιακό σημείο με αρκετή κίνηση. Επι του παρόντος λειτουργεί ως αρτοπωλείο- καφέ-μπουγάτσα. Υπάρχει καινούργιος πλήρες εξοπλισμός πιτσαρίας με άδεια λειτουργίας για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τραπεζο-καθίσματα στο πεζοδρόμιο.

Στο εξοπλισμό περιλαμβάνετε, ψυγείο πάγκος 2,20 μέτρα με μάρμαρο από πάνω, Φούρνος με βάση, ζυμωτήριο, εξαερισμός, εστία γκαζιού, με πυρασφάλεια, ειδική βιτρίνα παρουσιάσεις πίτσας , μπουγάτσας, καταψύκτες 2 τεμάχια, μικρό ψυγείο, πάγκος ταμιακής, διπλή λάντζα, ανοξείδωτα ράφια, ρολό ασφαλείας, σιδερένια κουφώματα, κλιματισμός, αεροκουρτινες, ομπρέλα, πλήρεις εξοπλισμός πιτσαρίας, τουαλέτα ,και πολλά ακόμα. Το κατάστημα έχει δυνατότητα να κάνει μεγάλους τζίρους.

Τιμή πώλησης 15.000 ευρώ στην τιμή συμπεριλαμβάνετε και μηχανάκι με ειδικό κουτί για ντελιβερι. Η τιμή είναι αρκετά χαμηλή το κόστος του μαγαζιού είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο. Το ενοίκιο είναι αρκετά καλό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974 780751

Διαβάστε επίσης:

  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 308 επισκέπτες