Επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά Σερρών

Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά...

Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια Σερρών

Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών...

Περισσότεροι από 1.000 Σερραίοι στην 13η ημέρα καριέρας

Με τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 13η Ημέρα Καριέρας.

Η κατάχρηση της ζάχαρης αποτελεί βασικό παράγοντα  της αλματώδους αύξησης του ποσοστού των διαβητικών  ασθενών αλλά και της παχυσαρκίας. Στην Γατίδης Fresh αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες  διατροφικές ανάγκες που έχουν προκύψει, δημιουργήσαμε την νέα σειρά ΓΕΥΣΗ + ΥΓΕΙΑ με προϊόντα ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ.


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ: Προϊόντα με σήμανση ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ, αφορούν μόνο αυτά που δεν περιέχουν πρόσθετους μονοσακχαρίτες ή δισακχαρίτες ή άλλα τρόφιμα που χρησιμοποιούνται για τις γλυκαντικές του ιδιότητες, κοινώς σημαίνει ότι δεν προστέθηκε ζάχαρη ή συστατικό που περιέχει ζάχαρη κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας ή της συσκευασίας του προϊόντος, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1924/2006 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, σχετικά με τους ισχυρισμούς διατροφής και υγείας που διατυπώνονται στα τρόφιμα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ:

  • Cheesecake
  • Προφιτερόλ
  • Παγωτό σε τρείς απολαυστικές γεύσεις, Κρέμα, Σοκολάτα, Στρατσιατέλα
  • Κέικ
  • Βουτήματα: Πολύσπορο, Κούκις Σταγονίδια Σοκολάτας, Κακάο Σοκολάτας,Πτι-Φούρ)
  • Τούρτα Μούς Φουντούκι.

 

Η σειρά ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ της Γατίδης Fresh, αποτελείται από γλυκά σνακ, τα οποία εμπεριέχουν εγκεκριμένα γλυκαντικά, όπως η μαλτιτόλη. Η συλλογή των προϊόντων αυτών αποτελεί μία ‘’γλυκιά’’ επιλογή κατά τη διάρκεια της ημέρας και μπορούν να καταναλωθούν από όλους όσους φροντίζουν τη σιλουέτα τους καθημερινά, αλλά επίσης μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική επιλογή σε γλυκό σνακ από τα άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη (χωρίς αυτό να αποτελεί επίσημη σύσταση κατανάλωσης & σε κάθε περίπτωση είναι καλό να συμβουλευόμαστε τον γιατρό μας για την μέγιστη ποσότητα κατανάλωσής τους).Ανακαλύψτε τα προϊόντα της σειράς ΓΕΥΣΗ & ΥΓΕΙΑ σε ένα κατάστημα Γατίδης Fresh!

Δ/νσεις καταστημάτων Γατίδης Fresh:

Θεσσαλονίκη:    

Σέρρες:

Δράμα:

Καβάλα:

 

Πληροφορίες για την εταιρία Γατίδης: Από το 1978 η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής. Διαθέτει μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής άρτου, ειδών ζαχαροπλαστικής, σφολιατοειδών και χειροποίητων πιτών, καθώς και ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Β. Ελλάδα, στους νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας και Θεσσαλονίκης. Πάνω από 50 είδη άρτου, 45 είδη σφολιατοειδών - χειροποίητων πιτών και 151 είδη ζαχαροπλαστικής παρασκευάζονται σε ιδιόκτητη μονάδα παρασκευής. Στα καταστήματα Γατίδης Fresh μπορείτε να βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από προϊόντα χωρίς γλουτένη, τα οποία παρασκευάζονται σε πτέρυγα που βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της, τηρώντας αυστηρούς κανόνες παραγωγής των συγκεκριμένων προϊόντων, καθιστώντας την εταιρία την πλέον εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής προϊόντων χωρίς γλουτένη στη Β. Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 430 επισκέπτες