Ήχησαν οι σειρήνες και στις Σέρρες στα πλαίσια της άσκησης «Παρμενίων 2023»

Την Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023, δοκιμαστική...

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Π.Ε Σερρών

Σε 505 εκλογικά τμήματα σε όλη την Π.Ε Σερρών ( 159 εξ αυτών στο Δήμο Σερρών) θα έχουν τη δυνατότητα οι Σερραίοι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή στις διπλές κάλπες για την αναμέτρηση στον Α΄ και Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Σχετικά με πρόσφατη όλως αναληθή και συκοφαντική δημοσίευση στο χώρο του διαδικτύου με την οποία η εταιρεία μας κατηγορήθηκε πως προμήθευσε φορέα του ελληνικού Δημοσίου ένεκα της εποπτείας της Αναθέτουσας Αρχής από Πολιτικό Πρόσωπο, και προς αποκατάσταση της αλήθειας επαγόμαστε τα κάτωθι:

  1. Η εταιρεία μας είναι αμιγώς εμπορική και βασικό αντικείμενο της δραστηριότητας της είναι η προμήθεια προϊόντων στο ελληνικό Δημόσιο και τα ΝΠΔΔ για χρονικό διάστημα πλέον των 14 ετών.
  2. Στη μακρόχρονη πορεία μας έχουμε υπογράψει περισσότερες από 250 συμβάσεις σε όλη τη Χώρα με το ελληνικό Δημόσιο και τα ΝΠΔΔ.
  3. Διαθέτουμε προϊόντα προστασίας από τον κορονοϊό στις αποθήκες μας, τα περισσότερα εκ των οποίων τα εισάγουμε απευθείας από το εξωτρικό και τα αποθέματα τους καταχωρούμε εβδομαδιαίως στην πλατφόρμα https://antiseptics-suppliers.businessportal.gr
  4. Το τμήμα Marketing της εταιρείας αποστέλλει συχνά ενημερωτικά newsletter για τα προϊόντα μας σε 877 Ιδιώτες και 683 Κρατικούς Φορείς, και για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τακτικά δεκάδες προσκλήσεις υποβολής οικονομικής προσφοράς.
  5. Τηρούμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς ηλεκτρονικούς (μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ) και μη, και απασχολούμε υπαλλήλους που εργάζονται για εμάς με αποκλειστικό αντικείμενο την κατάθεση προσφορών.
  6. Η κατακύρωση των σχετικών διαγωνισμών στην εταιρεία μας αποτελεί αποτέλεμα της συνδρομής όλων των τιθέμενων από τη διακήρυξη προϋποθέσεων σε συνδυασμό και με τη πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης, τιμή που προσφέρουμε.
  7. Εφαρμόζουμε τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας (ISO 9001:2015, ISO 22000:2005, ISO 14001:2015) και διατηρούμε μία εταιρεία «πρότυπο».
  8. Ουδέποτε επιχειρήσαμε να λάβει χώρα πολιτική παρέμβαση για τη σύναψη σύμβασης, ούτε και ενεργήσαμε άλλη αθέμιτη πράξη με στόχο τη στρέβλωση του ανταγωνισμού. Κάθε πράξη που έλαβε χώρα στα πλαίσια διαγωνιστικής διαδικασίας που συμμετείχαμε έχει αναρτηθεί στο ΕΣΗΔΗΣ και τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Οι όποιες δημοσιεύσεις περί πολιτικής παρέμβασης θίγουν σε βάθος το κύρος και τη φήμη της εταιρείας μας στο χώρο των συναλλαγών, είναι όλως αναληθείς, ανυπόστατες και αναπόδεικτες, σπηλώνουν την «εικόνα» της και αποτελούν μία ευθεία επίθεση που δε θίγει μόνο εμάς αλλά και κάθε Σερραίο επαγγελματία που δίνει μάχη να κρατήσει «ζωντανή» την επιχείρηση του, με διαφανείς διαδικασίες, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Ολοκληρώντας επισημαίνουμε ότι επιφυλασσόμαστε ρητά να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας σε βάρους οιουδήποτε διαδίδει, αναπαράγει, δημοσιεύει και με οποιονδήποτε τρόπο υποστηρίζει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων/γεγονότων που θίγουν το κύρος και τη φερεγγυότητα της επιχείρησής μας.

Ο νόμιμος εκρόσωπος
Κωνσταντίνος Δαγκούλης

Το επίσημο έγγραφο που απεστάλη από την εταιρείαΔιαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 233 επισκέπτες