Περιστατικό βίας ανηλίκων σε σχολείο της πόλης στις Σέρρες

Περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού, αυτή τη φορά μέσα σε αυλή...

Στις Σέρρες τα κλασικά αυτοκίνητα του “Mycenaean - Minoan Rally”

Μία φάση του γνωστού “Mycenaean–Minoan Rally”...

Πρόταση του Δήμου Σερρών για νέο προπονητικό κολυμβητήριο στις Σέρρες

Η δημοτική αρχή, προσπαθώντας να δώσει λύση στα προβλήματα του υγρού στίβου προς όφελος των αθλητών και αθλητριών, αποφάσισε να υποβάλει πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου προπονητικού κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, προϋπολογισμού 1.977.800 ευρώ.

Ένα νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στην πόλη μας, για τους λάτρεις των δυο τροχών και της μηχανοκίνησης.



Στο “Karasoultanis Workshop” που βρίσκεται στη Μεραρχίας 93, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη μηχανή ή το μηχανάκι σας.



Αναλαμβάνει:
• Επισκευή και Service μοτοσικλετών, μοτοποδηλάτων και σκούτερ
• Ελαστικά δικύκλων
• Πώληση ανταλλακτικών (καινούργιων και μεταχειρισμένων)
• Βελτίωση μοτοσυκλέτας σε όλους τους τομείς (π.χ. στον κινητήρα για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, στις αναρτήσεις για την καλύτερη ευστάθεια και στα φρένα για την καλύτερη δυνατή πέδηση)
• Αναπαλαίωση μοτοσικλετών
• Αγορές και πωλήσεις μοτό

Σε ένα φιλικό περιβάλλον επιδιώκεται η καλύτερη εξυπηρέτησή σας για την επισκευή της μοτοσυκλέτας σας. Οι άνθρωποι του “Karasoultanis Workshop” στέκονται απέναντι στον πελάτη με σεβασμό και εργάζονται με καλή οργάνωση, στοχεύοντας στην ανάπτυξη μιας αξιόπιστης σχέσης.



Στο συνεργείο καλύπτονται όλα τα μηχανικά και ηλεκτρολογικά προβλήματα της μοτοσυκλέτας σας, οικονομικά και γρήγορα. Επιπλέον, διαθέτουμε καινούργια ανταλλακτικά και μια μεγάλη γκάμα από μεταχειρισμένα, κάθε εταιρείας.

Διεύθυνση: Μεραρχίας 93, Σέρρες
Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-19:00
Τηλέφωνο: 2321037333 - 6987684174

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...