Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Ένα νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στην πόλη μας, για τους λάτρεις των δυο τροχών και της μηχανοκίνησης.Στο “Karasoultanis Workshop” που βρίσκεται στη Μεραρχίας 93, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη μηχανή ή το μηχανάκι σας.Αναλαμβάνει:
• Επισκευή και Service μοτοσικλετών, μοτοποδηλάτων και σκούτερ
• Ελαστικά δικύκλων
• Πώληση ανταλλακτικών (καινούργιων και μεταχειρισμένων)
• Βελτίωση μοτοσυκλέτας σε όλους τους τομείς (π.χ. στον κινητήρα για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, στις αναρτήσεις για την καλύτερη ευστάθεια και στα φρένα για την καλύτερη δυνατή πέδηση)
• Αναπαλαίωση μοτοσικλετών
• Αγορές και πωλήσεις μοτό

Σε ένα φιλικό περιβάλλον επιδιώκεται η καλύτερη εξυπηρέτησή σας για την επισκευή της μοτοσυκλέτας σας. Οι άνθρωποι του “Karasoultanis Workshop” στέκονται απέναντι στον πελάτη με σεβασμό και εργάζονται με καλή οργάνωση, στοχεύοντας στην ανάπτυξη μιας αξιόπιστης σχέσης.Στο συνεργείο καλύπτονται όλα τα μηχανικά και ηλεκτρολογικά προβλήματα της μοτοσυκλέτας σας, οικονομικά και γρήγορα. Επιπλέον, διαθέτουμε καινούργια ανταλλακτικά και μια μεγάλη γκάμα από μεταχειρισμένα, κάθε εταιρείας.

Διεύθυνση: Μεραρχίας 93, Σέρρες
Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-19:00
Τηλέφωνο: 2321037333 - 6987684174

Διαβάστε επίσης:

  • Η «επέλαση» της λαγάνας στα Γατίδης Fresh! Στα καταστήματα Γατίδης Fresh και φέτος, η λαγάνα έχει την τιμητική της! Δημιουργήσαμε για εσάς πεντανόστιμες λαγάνες, σε 5 διαφορετικές γεύσεις τις οποίες μ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 297 επισκέπτες