Π.Ε. Σερρών: Τριψήφιος ο αριθμός των νέων κρουσμάτων covid-19

Αρνητικό ρεκόρ σημείωσε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου...

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στις Σέρρες

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στο Δήμο Σερρών παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώνεται, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΣ,  από τις μετρήσεις της περασμένης εβδομάδας.

Ένα νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στην πόλη μας, για τους λάτρεις των δυο τροχών και της μηχανοκίνησης.Στο “Karasoultanis Workshop” που βρίσκεται στη Μεραρχίας 93, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη μηχανή ή το μηχανάκι σας.Αναλαμβάνει:
• Επισκευή και Service μοτοσικλετών, μοτοποδηλάτων και σκούτερ
• Ελαστικά δικύκλων
• Πώληση ανταλλακτικών (καινούργιων και μεταχειρισμένων)
• Βελτίωση μοτοσυκλέτας σε όλους τους τομείς (π.χ. στον κινητήρα για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, στις αναρτήσεις για την καλύτερη ευστάθεια και στα φρένα για την καλύτερη δυνατή πέδηση)
• Αναπαλαίωση μοτοσικλετών
• Αγορές και πωλήσεις μοτό

Σε ένα φιλικό περιβάλλον επιδιώκεται η καλύτερη εξυπηρέτησή σας για την επισκευή της μοτοσυκλέτας σας. Οι άνθρωποι του “Karasoultanis Workshop” στέκονται απέναντι στον πελάτη με σεβασμό και εργάζονται με καλή οργάνωση, στοχεύοντας στην ανάπτυξη μιας αξιόπιστης σχέσης.Στο συνεργείο καλύπτονται όλα τα μηχανικά και ηλεκτρολογικά προβλήματα της μοτοσυκλέτας σας, οικονομικά και γρήγορα. Επιπλέον, διαθέτουμε καινούργια ανταλλακτικά και μια μεγάλη γκάμα από μεταχειρισμένα, κάθε εταιρείας.

Διεύθυνση: Μεραρχίας 93, Σέρρες
Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-19:00
Τηλέφωνο: 2321037333 - 6987684174

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 242 επισκέπτες