«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Με δηλώσεις τους βουλευτές του νομού Σερρών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

 

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, χαρακτηρίζει ιστορική την απόφαση του δικαστηρίου. Ο κ. Καραμανλής σημειώνει:

«Η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη μίλησε για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου είναι ιστορική. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά αποδίδει Δικαιοσύνη. Το Κράτος Δικαίου που το νεοναζιστικό μόρφωμα ήθελε να καταλύσει, απεφάνθη.

Όμως οι πολίτες είχαν βγάλει ήδη την πολιτική ετυμηγορία, αφήνοντας το μόρφωμα αυτό εκτός Βουλής και στέλνοντας το εκεί που ανήκει: Στο περιθώριο της κοινωνίας και της Ιστορίας. Γιατί οι πολίτες ξέρουν ότι η βία δεν είναι λύση σε μία Δημοκρατία. Ότι κάποιοι που παριστάνουν τους πατριώτες και τους αντισυστημικούς, δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο.»

Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή, δήλωσε:

«Κορυφαία ημέρα για την Δημοκρατία και την αταλάντευτη στην ανεξαρτησία της, Ελληνική Δικαιοσύνη! Στη Χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία δεν έχει θέση ο φασισμός. Ο ελληνικός λαός που υπέφερε δεινά από τον ναζισμό, καταδίκασε με την πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία του, το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, που παρίστανε τους πατριώτες και τους τιμητές των πάντων. Η ελληνική Δικαιοσύνη έστειλε μήνυμα ηχηρό σε όλη την Ευρώπη!»

Σημαντική ημέρα για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη χαρακτήρισε ο Σερραίος βουλευτής της Ν.Δ. Τάσος Χατζηβασιλείου την απόφαση του δικαστηρίου. Σε ανάρτησή του επισημαίνει :

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη. Ο φασισμός και η μισαλλοδοξία δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία.»

Σε μήνυμα του ο Λευτέρης Αβραμάκης αναφέρει:

«Ιστορική απόφαση! Νίκη της Δημοκρατίας! Καταδίκη της Χρυσής Αυγής και των νεοναζί ως εγκληματική οργάνωση!

Δικαίωση της μνήμης του Παύλου Φύσσα και όλων όσων υπέστησαν τη βία από μέλη και στελέχη της νεοφασιστικής και νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής! Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της!»

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 289 επισκέπτες