Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Συν’Υπαρξη» άνοιξε τις πόρτες του και δέχεται παιδιά ηλικίας από πέντε(5) ετών και άνω, καθώς επίσης εφήβους και ενήλικες. Με δραστηριότητες, που στοχεύουν στην καλλιέργεια της αυτονομίας και δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν και να καλλιεργήσουν τις δυνατότητες τους.           


Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) «Συν’Υπαρξη» ήρθε για να δώσει νέα πνοή και δημιουργική απασχόληση σε παιδιά, νέους και ενήλικες με αναπηρία. Η Δομή λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες και σε δύο(2) βάρδιες από τις 06:30-14:30 και από τις 14:30-22:30 για έντεκα(11) μήνες το χρόνο.(σσ από 01/09 έως 31/07).  Μάλιστα, όλες οι παροχές του Κέντρου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ.

 Στο κέντρο της πόλης των Σερρών, στην οδό Δυτικής Θράκης 12, με πρωτοποριακές ιδέες και μεθόδους, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Συν’Υπαρξη» δίνει στα παιδιά το εισιτήριο για το ταξίδι σε ένα μαγικό κόσμο.

«Εστιάσαμε στη δημιουργία ενός ΚΔΑΠ, που θα απευθύνεται σε παιδιά ΑΜΕΑ, γιατί χρειάζονται τη βοήθεια και τη στήριξη όλων μας. Όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους. Τα όραμά μας είναι να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο σε αυτά τα παιδιά και όσο μπορούμε να αποσυμφορήσουμε τους γονείς, οι οποίοι δίνουν τον δικό τους αγώνα» περιγράφει η ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη του Κέντρου, Μαριάνθη Πριάμη.                                                                                                               
Η Υπευθυνότητα, η Ευσυνειδησία, η Σοβαρότητα, η Ειλικρίνεια, η Δημιουργικότητα και οι Εξειδικευμένες Γνώσεις συνιστούν τα κύρια και ποιοτικά χαρακτηριστικά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Συν’Υπαρξη» .



Το προστατευμένο περιβάλλον, που δημιούργησε η Λογοθεραπεύτρια Μαριάνθη Πριάμη με τους συνεργάτες της, δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να συμμετάσχουν σε κατάλληλα προγράμματα, ώστε να λάβουν εκπαίδευση και κατάρτιση με πλήθος αντικειμένων σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις επιθυμίες του κάθε ατόμου.
Το νέο ΚΔΑΠ διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, μέσα σε ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον. Οι δραστηριότητες που προσφέρει είναι ποικίλες, μέσα από τις οποίες στόχος είναι να προωθηθούν η ομαδικότητα, η συνεργασία και η ανάπτυξη δεξιοτήτων καθημερινής ζωής καθώς και να διευκολύνει τους γονείς, βελτιώνοντας συνολικά την ποιότητα ζωής της οικογένειας.

Τη Δομή στελεχώνει έμπειρο και εξιδεικευμένο προσωπικό, αποτελούμενο από Δασκάλες-Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ψυχολόγους, Μουσικολόγους και Γυμναστές, ενώ το άρτια καταρτισμένο ειδικό βοηθητικό προσωπικό διακατέχεται από αμέριστη αγάπη και αφοσίωση για την υλοποίηση του όλου έργου!

Σε κεντρικότατο σημείο των Σερρών και με εξασφαλισμένη την ασφαλή μετακίνηση από και προς το φιλόξενο χώρο μας  χάρη στο ιδιόκτητο όχημά μας μπορούμε και προσφέρουμε πλήθος πολυποίκιλων Δραστηριοτήτων.

Μπορείτε να γνωρίσετε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Συν’Υπαρξη» και να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις του, να ενημερωθείτε αλλά και να λάβετε όλη την αναγκαία βοήθεια για τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής σας

Για πληροφορίες καλέστε: 2321020206

Ε-mail : siniparxikdapmea@gmail.com
Υπεύθυνη – Ιδιοκτήτρια  ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Συν’Υπαρξη»
Μαριάνθη Πριάμη – Λογοθεραπεύτρια

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 433 επισκέπτες