«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Λύση δόθηκε στο θέμα της κάλυψης των κενών που υπήρχαν στο νοσοκομείο Σερρών σε αναισθησιολόγους αλλά και για τη θέση ενός νεφρολόγου.

Πολλά ήταν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από την έλλειψη αναισθησιολόγων στο νοσοκομείο Σερρών, εξαιτίας της οποίας είχαν αναβληθεί και αρκετά χειρουργεία. Ένα θέμα που απασχόλησε έντονα την τοπική κοινωνία αλλά και το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Σερρών.

Αρκετοί προέβησαν σε κινήσεις για την επίλυση του μείζονος αυτού ζητήματος, καθοριστική όμως ήταν η παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, για την άμεση αντιμετώπιση του θέματος.

Η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης για την κάλυψη των θέσεων αυτών.

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 330 επισκέπτες