Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν οι Σέρρες για τα νέα μέτρα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης από τον Covid-19. Πάνω από 1.250 άδειες καρέκλες τοποθετήθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα στο κέντρο των Σερρών.

Οι Εστιάτορες του Νομού Σερρών συμμετείχαν στη διαμαρτυρία “Empty chairs” η οποία πραγματοποιήθηκε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, την ίδια μέρα και ώρα.

Την διαμαρτυρία διοργάνωσε η Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων “Αγία Βαρβάρα” Ν. Σερρών.
Οι άδειες καρέκλες συμβόλιζαν τις χιλιάδες επιχειρήσεις που θα κλείσουν και τις εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα χαθούν!

Με αυτόν τον συμβολικό και ειρηνικό τρόπο οι επαγγελματίες στην εστίαση ζητούν να ανοίξει διάλογος με την κυβέρνηση. Τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού είναι ιδιαίτερα αυστηρά για τον κλάδο και οι επαγγελματίες ζητούν από την κυβέρνηση την επανεξέτασή τους.

Με τα συνθήματα « Η εστίαση πεθαίνει» και « Η εστίαση απαιτεί δεν επαιτεί» οι επαγγελματίες διαμαρτυρήθηκαν αλλά και προειδοποίησαν για την καταστροφή που θα επακολουθήσει.

Την στήριξή τους στον αγώνα των επαγγελματιών εξέφρασαν με την παρουσία τους και δημόσιες τοποθετήσεις , ο Περιφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος ,ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας και Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Νίκος Φαρμάκης.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 251 επισκέπτες