Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

Νοσταλγία και προσμονή! Αυτά ήταν τα συναισθήματα που μας κατέκλυσαν μόλις πληροφορηθήκαμε ότι θα ανοίξει το Άρωμα Αυλής.

Γιατί; Γιατί πρόκειται για ένα χώρο που όλοι οι Σερραίοι έχουμε περάσει αλησμόνητες στιγμές. Ναι, τα Αηδόνια... επανέρχονται!

Ένας από τους πιο ιστορικούς χώρους στις γεύσεις των Σερρών ξανασυστήνεται με νέο όνομα και διάθεση να συνεχίσει να παρέχει τις πιο νόστιμες, ευχάριστες και απολαυστικές από κάθε άποψη στιγμές.

Τολμάμε να πούμε πως η ελληνική κουζίνα είναι στην καλύτερη στιγμή της και έχει ταυτότητα και άρωμα!

Εμείς μπήκαμε, είδαμε και δοκιμάσαμε και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως η ιστορία της γεύσης των Σερρών και των Σερραίων ξαναγράφεται από την αρχή!

Ανοίγει τις πόρτες του σήμερα Πέμπτη 24/10 σε ένα χώρο που ζωντανεύει μνήμες από το παρελθόν και δημιουργεί στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα στο μέλλον

Στο Άρωμα Άυλης θα πίνουμε από εδώ και στο εξής και τα μεσημεριανά ουζάκια-τσιπουράκια μας και θα γευόμαστε τους πιο λαχταριστούς μεζέδες, αφού θα είναι ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι

 


Δημητρίου Μαρούλη 41, Σέρρες (πρώην Αηδόνια)

Τηλέφωνο: 2321 024466
 

Διαβάστε επίσης:

  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 375 επισκέπτες