Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

ΑΠΟ 11/9/2019
Η μεγάλη βιβλιογιορτή των μεγάλων  προσφορών μετά την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Καβάλα, την Λάρισα,  τον Βόλο, την Ξάνθη, την Κομοτηνή τώρα στις Σέρρες.

https://www.facebook.com/bazaarbooks



 

Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ,
Σάββατα 10 πρωί έως 8 βράδυ – Κυριακές κλειστά.

Στο κέντρο της πόλης ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ 18
στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (δίπλα στο ξενοδοχείο Park)

 

Ένα πραγματικά μεγάλο παζάρι βιβλίου με βιβλία 100 εκδοτικών οίκων σε απίστευτα χαμηλές τιμές και που αξίζει να επισκεφτούν όλοι οι κάτοικοι των Σερρών αλλά και της ευρύτερης περιοχής .

Όλα τα βιβλία διαθέτουν ετικέτα με την τιμή διάθεσης ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή που θα τa αγοράσει. Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές. Μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα μόνο βιβλίο με αξία 0,50 λεπτά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε  σε έναν άνετο χώρο να επιλέξετε από την τεράστια ποικιλία βιβλίων αυτά που σας ενδιαφέρουν.

 

150.000 βιβλία 100 εκδοτών σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 €

Υπάρχουν βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλων των κατηγοριών. Νηπιακά, Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας, Παιδικά και Εφηβικά, Παραμύθια, Παζλ, Κατασκευές, Λογοτεχνία Ελληνική και Ξένη, Σύγχρονη και Κλασική, Ποίηση, Ψυχολογία, Ιστορία, Λαογραφία, Κόμικς, Χιούμορ, Επιστημονική Φαντασία, Αστυνομικά, Τρόμου και χιλιάδες άλλα.

Χιλιάδες τίτλοι όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες περιμένουν να τους εξερευνήσετε και να βρείτε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣΚαταβάλουμε κάθε προσπάθεια κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν ώστε ΟΙ ΤΙΜΕΣ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΑΓΟΡΩΝ σε ποσό η ποσότητα.

Δυστυχώς υπάρχουν τίτλοι που το απόθεμα τους είναι περιορισμένο – κατά κανόνα πρόκειται για τίτλους που προσφέρονται σε πολύ φθηνή τιμή – και εξαντλούνται κατά την διάρκεια του παζαριού βιβλίου. Δίνουμε την δυνατότητα να κρατηθούν τίτλοι ως παραγγελία. Αν βρείτε ένα βιβλίο που σας ενδιαφέρει και δεν μπορείτε να το αγοράσετε εκείνη τη στιγμή, ζητήστε μας να σας το κρατήσουμε.

Για όλα τα βιβλία εκδίδουμε απόδειξη λιανικής πώλησης για φορολογική χρήση, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου όταν πρόκειται για επαγγελματία, δεχόμαστε επιστροφή αν το βιβλίο έχει οποιοδήποτε πρόβλημα και μας έχει διαφύγει, αλλά ακόμη και εάν απλά επιθυμείτε την αλλαγή.

ToBookfest δεν διαθέτει βιβλία που υπάγονται στον νόμο περί ενιαίας τιμής βιβλίου δηλαδή λογοτεχνικά βιβλία της τελευταίας διετίας που βρίσκονται στην πρώτη τους έκδοση (ο νόμος περί ενιαίας τιμής βιβλίου δεν επιτρέπει έκπτωση μεγαλύτερη από 10%.

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
χωρίς φυσικά καμία επιβάρυνση του πελάτη.
(Αmerican Express®, Diners Club, Visa, MasterCard, Discover, Union Pay)

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να έχετε ενημέρωση για όλες τις προσφορές μας
https://www.facebook.com/bazaarbooks



Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 262 επισκέπτες