Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

Με την παρουσία του γνωστού «τηλεοπτικού» σεφ Πάνου Ιωαννίδη, πληθώρα εκδηλώσεων γευσιγνωσίας σε οινοποιεία και καταστήματα και ηλεκτρονική δημοπρασία φιαλών εκλεκτού δραμινού κρασιού για φιλανθρωπικό σκοπό, ξενικά την Κυριακή (12 Μαΐου) στη Δράμα η 6η «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ».

Πρόκειται για μια εβδομάδα εκδηλώσεων ανάδειξης του νομού Δράμας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού οίνου και γεύσης και θεμελίωσης της οινικής του ταυτότητας. Η Δραμοινογνωσία είναι μια πραγματική γιορτή που ξετυλίγεται από τους αμπελώνες στην ύπαιθρο μέχρι τα εστιατόρια, τα στέκια διασκέδασης και τους δρόμους της πόλης, πάντα με επίκεντρο το δραμινό κρασί.

Οι εκδηλώσεις
Η έναρξη της 6ης ΔραμΟΙΝΟγνωσίας θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική πλατεία της Δράμας στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το πρωί της Κυριακής με τον καθιερωμένο πλέον αγώνα δρόμου 11 χιλιομέτρων, μέσα από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία της Αδριανής, DramaWineTrail, έναν αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό.

Συνεχίζονται στο ξενοδοχείο Hydrama Grand Hotel στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής με την ημερίδα »Οίνος ευφραίνει καρδίαν » και ομιλητές την Πρόεδρο του Πανελληνίου συλλόγου διαιτολόγων διατροφολόγων Δρ Dorina Sialvera, τον Καθηγητής γαστρονομίας έρευνας και ανάπτυξη των νέων προϊόντων, Σεφ Πάνο Ιωαννίδη και τον ειδικό καρδιολόγο, Διδάκτορα ΑΠΘ, Στράτο Θεοφιλογιαννάκη.

Στην κεντρική πλατεία της Δράμας, το πρωί της Δευτέρας θα παρουσιαστούν συνταγές μαγειρικής με το τοπικά προϊόντα από τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη και στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Pastry Chef Christos Vergados παρουσιάζει γλυκές δημιουργίες.
Την Πέμπτη, στην κεντρική πλατεία της Δράμας, θα εμφανιστεί ο Μανώλης Λιδάκης.

«Ανοικτές αγκαλιές»
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας «Δραμοινογνωσίας» οργανώνονται εκδηλώσεις από τα μεγάλα οινοποιεία της Δράμας τα οποία μπορεί κάποιος να επισκεφθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, να γνωρίσει τη διαδικασία της οινοπαραγωγής, να δοκιμάσει εξαιρετικές επώνυμες δραμινές ετικέτες και να διασκεδάσει με μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Καβάλας, ο πρόεδρος της Ένωσης Οινοποιών νομού Δράμας, Γιάννης Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε σε μια νέα πρωτοβουλία των οινοποιείων τα οποία φέτος, για πρώτη φορά, εκτός από τις «ανοικτές πόρτες», ανοίγουν και τις αγκαλιές τους προσφέροντας σε μια ηλεκτρονική διαδικασία πλειστηριασμού, 24 φιάλες από τις παλαιότερες και ακριβότερες σοδειές των αμπελιών. Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Δράμας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε επίσης:

  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 402 επισκέπτες