Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

Η direct ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένας ασυναγώνιστος τύπος ασφάλειας και θα δεις το γιατί.
Έχεις ακούσει πολλές φορές για τα πλεονεκτήματα μίας direct ασφάλειας αυτοκινήτου, όμως ίσως δεν έδωσες αρκετή προσοχή.
Μάθε όμως πως δεν χρειάζεται πλέον να είσαι guru για να καταλάβεις πως μία direct ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Οι λόγοι είναι εξής:

1. Είναι γρήγορες

Δεν θα χρειαστεί να πηγαινοέρχεσαι συνεχώς με χαρτιά και αποδεικτικά στον ασφαλιστή σου για να πάρεις το πιο βασικό πράγμα. Με μία απλή φωτογραφία της άδειας κυκλοφορίας και την ταυτότητά σου, μπορείς να έχεις direct ασφάλεια αυτοκινήτου αυθημερόν.

2. Δεν χρειάζεσαι ημερολόγιο

Έχοντας μία direct ασφάλεια αυτοκινήτου δεν θα χρειαστεί να βάλεις ούτε υπενθύμιση στο κινητό, ούτε να γράψεις στο ημερολόγιο την ημέρα που λήγει. Αυτόματα mails θα στο υπενθυμίσουν αρκετά πριν έρθει το τέλος για να μπορέσεις να την ανανεώσεις ή ακόμα και να την αλλάξεις. Ο χρόνος θα είναι πάντα με το μέρος σου με μία direct ασφάλεια αυτοκινήτου.

3. Δεν θα βρεις κάτι οικονομικότερο

Η direct ασφάλεια αυτοκινήτου είναι συνώνυμη με την οικονομία. Πλήρης ασφάλιση στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, απευθείας από την εταιρεία. Τι άλλο θα ήθελες να ζητήσεις; Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα είναι τόσο δημοφιλείς, και όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες ρίχνουν ακόμα περισσότερο τις τιμές τους.

4. Τη διαμορφώνεις εσύ

Είσαι ο κύριος του εαυτού σου. Η direct ασφάλεια αυτοκινήτου είναι προσωπική υπόθεση. Δεν θα εμπλακεί κανένας ασφαλιστής για να σε καθοδηγήσει σε κάτι που δεν σε συμφέρει. Κάθε επιλογή που θα κάνεις είναι καθαρά ατομική, με σκοπό να φτιάξεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

5. Μπορείς να έχεις ακόμα περισσότερα

Πολλές direct ασφάλειες αυτοκινήτου σού δίνουν ή εκπτώσεις σε άλλες ασφάλειες ή σου προσφέρουν κάρτες υγείας, ασφάλεια οικοσκευής χωρίς απολύτως κανένα επιπλέον κόστος. Αυτός είναι και ο λόγος που αξίζει να κάνεις λίγη έρευνα και να βρεις κάτι που σου παρέχει πολλά περισσότερα.

6. Είναι καινοτόμες

Κάθε λίγους μήνες οι ασφαλιστικές εταιρείες παρουσιάζουν νέες καινοτομίες πάνω στις direct ασφάλειες αυτοκινήτου. Σήμερα μπορείς να βρεις direct ασφάλειες αυτοκινήτου που δεν χρεώνουν με βάση τον χρόνο, αλλά τα χιλιόμετρα που διανύεις ή ασφάλειες που καθορίζουν την τιμή τους με βάση τις ικανότητές σου ως οδηγός. Το μέλλον είναι εδώ! Τι περιμένεις;

Διαβάστε επίσης:

  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 214 επισκέπτες