Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

serreslife

Δύο άνδρες  31 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κατά περίπτωση δικογραφία για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών. Στη Βυρώνεια Σερρών, σε αστυνομικό έλεγχο του ενός 31χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης και ένα ναρκωτικό χάπι χωρίς ιατρική συνταγή.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τις προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες τις προμηθεύτηκε ο συλληφθείς από τον δεύτερο 31χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Ηράκλεια Σερρών και συνελήφθη.


Στο σπίτι του δεύτερου συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.
Σύνταξη: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης: