Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

serreslife

4 από τους 6 δράστες που έγδυναν σπίτια και αποθήκες στις Σέρρες, είναι ανήλικοι! Αρχικά, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο νεαρών 16 και 17 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των παρακάτω κλοπών. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι, στο Νέο Σούλι Σερρών, διέπραξαν κλοπές σε αποθήκες και ειδικότερα:

    το χρονικό διάστημα από 08 έως 09.03.2013, αφαίρεσαν από τις αποθήκες 69χρονου ημεδαπού γεωργικά εργαλεία και διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων και διάφορα χάλκινα διακοσμητικά αντικείμενα συνολικής αξίας 660 Ευρώ,
    το χρονικό διάστημα από 08 έως 09.03.2013 αφαίρεσαν από την αποθήκη 52χρονου ημεδαπού διάφορα αντικείμενα, καθώς και ένα χάλκινο καζάνι, συνολικής αξίας 200 Ευρώ.
    το χρονικό διάστημα από 08.03.2013 έως 05.04.2013 αφαίρεσαν από την αποθήκη 44χρονης ημεδαπής ένα γεωργικό ηλεκτρικό μηχάνημα, 20 πολύμπριζα και διάφορα μπρούντζινα-χάλκινα αντικείμενα συνολικής αξίας 650 Ευρώ.

Στην κατοχή των προαναφερόμενων βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων από την αποθήκη της 44χρονης, τα οποία της αποδόθηκαν.

Οι επόμενοι 2 δράστες είναι ακόμα μικρότεροι στην ηλικία, αφού είναι μόλις 14 και 15 χρονών! Χτες το πρωί, στο Λευκώνα Σερρών, οι προαναφερόμενοι μαζί με έναν ακόμα συνεργό τους που αναζητείται, αφαίρεσαν από την οροφή κτηρίου σχολικού συγκροτήματος ένα αλεξικέραυνο χάλκινο σύρμα, το οποίο πέταξαν σε αρδευτικό κανάλι.

Τέλος, οι μόνοι ενήλικοι της "παρέας", ηλικίας 34 και 39 ετών συνελήφθησαν χτες στο Βαλτοτόπι Σερρών. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους προαναφερόμενους τη στιγμή που αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν καλώδια χαλκού από το αντλιοστάσιο του Τ.Ο.Ε.Β Προβατά Σερρών, προξενώντας φθορές στον ηλεκτρολογικό πίνακα και τον κινητήρα του αντλιοστασίου αξίας 4.000  Ευρώ. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες νωρίτερα είχαν κάνει χρήση από κοινού ενός δίφυλλου τσιγάρου κάνναβης.

Πηγή: seleo.gr

Διαβάστε επίσης: