Πρασινισε η λίμνη της Κοιλάδας των Αγ. Αναργύρων - Πολλά τα παράπονα των Σερραίων

Η συγκέντρωση φυτοπλαγκτόν σε συνδυασμό με τις...

Ανθρώπινα οστά εντόπισαν κάτοικοι της οδού Μιαούλη στις Σέρρες

Ανθρώπινα οστά εντόπισαν κάτοικοι της οδού...

Διαγραφή της κ.Χρυσάνθης Παλάζη - Τσοχατζίδη από τη δημοτική παράταξη «Συμμαχία Σερραίων»

Η διαγραφή της κ. Χρυσάνθης Παλάζη-Τσοχατζίδη από την «Συμμαχία Σερραίων» ανακοινώθηκε πριν από λίγο.


karypidhs_paylosΑπάντηση στα όσα ελέχθησαν σχετικά με την απευθείας ανάθεση από πλευράς Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για την τουριστική προβολή του Νομού, έδωσε ο αντινομάρχης Πολιτισμού, Παύλος Καρυπίδης. «Να κάναμε διαγωνισμό και για τον ηθοποιό», ρωτάει με έμφαση ο κ. Καρυπίδης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην εφημερίδα Τύπος η Ν.Α Σερρών, επέλεξε να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση την παραγωγή των διαφημιστικών μηνυμάτων, σε συγκεκριμένη εταιρεία. Το συνολικό ποσό των 30.000 ευρώ, «έσπασε» στα δύο προκειμένου να γίνει εφικτή η απευθείας ανάθεση, καθώς ο νόμος προβλέπει «πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό» για έργα άνω των 30.000 ευρώ.

Ο αντινομάρχης πολιτισμού συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό. Αναλάβαμε να προβάλουμε το Νομό με πολύ χαμηλό κόστος. Ο κ. Καπουτζίδης αφιλοκερδώς δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στα προωθητικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μηνύματα του Νομού Σερρών. Ωστόσο, δεν είναι δυνατό να μην πληρωθούν οι συνεργάτες του. Αν πηγαίναμε σε διαγωνισμό θα έπρεπε να επιλεχθούν άλλοι συνεργάτες για τον κ. Καπουτζίδη. Υπήρχε μια ομάδα»..

Μάλιστα, ο κ. Καρυπίδης έκανε και ένα βήμα παραπάνω θέλοντας να δώσει τα θετικά που απορρέουν από αυτή τη συνεργασία, «στον τηλεοπτικό σταθμό mega βγήκε ο ηθοποιός και μίλησε για τα γυρίσματα που έγιναν στις Σέρρες. Το ίδιο συνέβη και στην Κύπρο. Το mega τον διάλεξε για τα 20 χρόνια του καναλιού γιατί είναι ένα αναγνωρίσιμος και αποδεκτός από τον κόσμο». Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα των τηλεοπτικών διαφημίσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών, με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή Σερραίο ηθοποιό και σεναριογράφο Γιώργο Καπουτζίδη, σε επιλεγμένα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος του νομού έχουν ολοκληρωθεί.

Διαβάστε επίσης: