Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και δύο ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβριο του 2022, παραβίασαν δύο οικίες σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν μία ηλεκτρική συσκευή και μία τηλεόραση, συνολικής αξίας 1.800 ευρώ. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός άνδρας, για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος, καθώς στην οικία του εντοπίσθηκε η κλεμμένη τηλεόραση, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό της. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών, για παραμέληση εποπτείας των ανηλίκων.


Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2022, ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, εισήλθαν παράνομα σε οικία ημεδαπού σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 580 ευρώ.


Συνελήφθη την Τετάρτη (8 Μαρτίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 7ης Μαρτίου 2023, παραβίασε δύο καταστήματα σε περιοχή των Σερρών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό τους. Επίσης διαπιστώθηκε ότι τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2023, παραβίασε ακόμη 2 καταστήματα και έναν Ιερό Ναό στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας περίπου το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: