Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Δικογραφία σε βάρος ενός 40χρονου Ρομά για κλοπές σχηματίστηκε Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της 27ης Φεβρουαρίου ο 40χρονος, μαζί με συνεργό του, προσπάθησαν να αφαιρέσουν σιδερένια αντικείμενα από επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη.

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν με το όχημα που επέβαιναν προσέκρουσαν στο όχημα του ιδιοκτήτη και διέφυγαν πεζοί. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το προηγούμενο διάστημα, είχαν αφαιρέσει τμηματικά από την επιχείρηση, συνολικά 7,5 τόνους σίδερα, συνολικής αξίας 14.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη.

Στο όχημα τους είχαν ρυμουλκούμενο τρέιλερ, έμφορτο με καυσόξυλα, το οποίο είχαν αφαιρέσει νωρίτερα την ίδια ημέρα, από άλλη περιοχή των Σερρών. Το όχημα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε, καθώς και 1 κινητό τηλέφωνο και 1 διαρρηκτικό εργαλείο που βρέθηκαν στο όχημα.

Διαβάστε επίσης: