Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Χάρη στη συνδρομή του του αστυνομικού σκύλου «ROXY» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα στις Σέρρες, ο οποίος έκρυβε τα ναρκωτικά μέσα στο χώμα, στην αυλή του σπιτιού του.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκαν επίσης 6 πήλινα αντικείμενα (αγγείο, κύπελλο κ.α.), τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχε επεξεργαστεί προκειμένου να ομοιάζουν με αρχαία, για να τα πουλήσει!

Δείτε βίντεο με τα όσα εντοπίστηκαν στο σπίτι του συλληφθέντα:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη την Πέμπτη (23 Φεβρουαρίου 2023) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, όπως επίσης στην αυλή και σε αποθήκες της οικίας, εντοπίσθηκαν με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου «ROXY» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών και κατασχέθηκαν:
• 5 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 252 γραμμαρίων, που είχε κρύψει μέσα χώμα στην αυλή του σπιτιού του,
• 4 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 17,51 γραμμαρίων,
• 4 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 4,24 γραμμαρίων,
• φυτικά αποσπάσματα κάνναβης σε δοχείο με υγρό για την παρασκευή ελαίου κάνναβης,
• 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
• το χρηματικό των ποσό 380 ευρώ.
Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία φορητή συσκευή ανίχνευσης μετάλλων, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (τέιζερ), καθώς επίσης και 6 πήλινα αντικείμενα (αγγείο, κύπελλο κ.α.), τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχε επεξεργαστεί προκειμένου να ομοιάζουν με αρχαία, με σκοπό την πώλησή τους.
Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

Διαβάστε επίσης: