Κινητοποίηση γιατρών και εργαζομένων του Νοσοκομείου Σερρών

Με κυρίαρχα αιτήματα την ανοιχτή προκήρυξη των κενών οργανικών θέσεων στα Νοσοκομεία  μέχρι την πλήρωσή τους, τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και την αύξηση του Προϋπολογισμού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι κινητοποίηση  έξω από τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Σερρών, στο πλαίσιο της...

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 16ης Φεβρουαρίου 2023 στις Σέρρες, προσέγγισε ημεδαπή γυναίκα και αφαίρεσε από την κατοχή της μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα. Η κλεμμένη τσάντα με το περιεχόμενό της εκτός του χρηματικού ποσού, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό της.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 8η Δεκεμβρίου 2022 και την 16η Φεβρουαρίου 2023, αφαίρεσε στην πόλη των Σερρών δύο ποδήλατα, αξίας 300 ευρώ το καθένα.


Συνελήφθη τη Δευτέρα (20 Φεβρουαρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- 89,5 γραμμάρια κάνναβης,
- 10 ναρκωτικά δισκία,
- μικροποσότητες αμφεταμίνης και ψυχοτρόπων ουσιών,
- 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
- 1 πλαστικός τρίφτης κάνναβης.

Διαβάστε επίσης: