Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Στη σύλληψη ενός 16χρονου και ενός 24χρονου προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας στις Σέρρες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της Κυριακής, αφαίρεσαν από δύο δίκυκλα μοτοποδήλατα διάφορα εξαρτήματα, συνολικής αξίας 300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο πενθήμερο αφαίρεσαν από περιοχές των Σερρών μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Τα κλεμμένα δίκυκλα και τα κλεμμένα εξαρτήματα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στην οικία των ανωτέρω και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Διαβάστε επίσης:

  • Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στις Σέρρες Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και δύο ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβρι...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 260 επισκέπτες