Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

«Το ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», που αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Σερρών.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση για τα έως τώρα επιτεύγματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και για τα αποτελέσματα και οφέλη από τις δράσεις και τα έργα που ολοκληρώνονται. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το περιεχόμενο του Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος και η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής κα Αγγελική Ωραιοπούλου.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

Αναλυτικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση της προόδου υλοποίησης του Προγράμματος ΕΣΠΑ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην ΠΕ Σερρών, με ομιλητή τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και προβολή δύο θεματικών videos έργων στην ΠΕ Σερρών που αφορούν:

– Επέκταση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων βιομηχανίας παραγωγής βιοκαυσίμων / βιοντίζελ (Επιχειρηματικότητα)

– Εγκατάσταση σταθμών κοινόχρηστων ποδηλάτων στην πόλη των Σερρών (Αστική ανάπτυξη)

Στην 2η ενότητα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής, κα Αγγελική Ωραιοπούλου θα κάνουν την παρουσίαση του προγράμματος ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας 2021-2027.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 250 επισκέπτες