Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Επιμελητήριο Σερρών: Όλα έτοιμα για την Έκθεση Serexpo 2023

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο...


«Το ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», που αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Σερρών.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση για τα έως τώρα επιτεύγματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και για τα αποτελέσματα και οφέλη από τις δράσεις και τα έργα που ολοκληρώνονται. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το περιεχόμενο του Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος και η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής κα Αγγελική Ωραιοπούλου.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

Αναλυτικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση της προόδου υλοποίησης του Προγράμματος ΕΣΠΑ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην ΠΕ Σερρών, με ομιλητή τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και προβολή δύο θεματικών videos έργων στην ΠΕ Σερρών που αφορούν:

– Επέκταση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων βιομηχανίας παραγωγής βιοκαυσίμων / βιοντίζελ (Επιχειρηματικότητα)

– Εγκατάσταση σταθμών κοινόχρηστων ποδηλάτων στην πόλη των Σερρών (Αστική ανάπτυξη)

Στην 2η ενότητα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής, κα Αγγελική Ωραιοπούλου θα κάνουν την παρουσίαση του προγράμματος ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας 2021-2027.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 311 επισκέπτες