Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Πρόσκληση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, ΚΔΑΠ, παιδικών σταθμών, καλλιτεχνικών εργαστηρίων και συλλόγων γονέων,
1.  σε έκθεση και διαγωνισμό αποκριάτικης κατασκευής και
2.  σε καρναβαλική παρέλαση  

   Ο σύλλογός μας,  οργανώνει καρναβάλι, την Κυριακή 26/2/2023 με κέντρο τον πεζόδρομο Χατζηιακώβου.
Στις εκδηλώσεις εκτός των άλλων, θα υπάρχει και έκθεση αποκριάτικων κατασκευών οι οποίες θα είναι και μέρος της διακόσμησης του χώρου αλλά και παρέλαση ομάδων καρναβαλιστών που θα συνοδέψουν τον μεγάλο καρνάβαλο του συλλόγου μας.

  Σας καλούμε λοιπόν να κατασκευάσετε με τα παιδιά, μια σχετικά μεγάλη αποκριάτικη κατασκευή ( αποκριάτικη μεγάλη μάσκα, αποκριάτικη μεγάλη φιγούρα ή κάτι άλλο).  Οι 2 καλύτερες κατασκευές θα επιλεγούν και θα καταταχθούν από επιτροπή (από εικαστικούς ή αρχιτέκτονες) που θα συστήσει ο σύλλογός μας. Η πρώτη και η δεύτερη κατασκευή θα βραβευτούν με δωροεπιταγές  40 και 30 ευρώ αντίστοιχα, που θα εκτελεστούν σε βιβλιοπωλείο της πόλης μας.

   Σας καλούμε επίσης να οργανώσετε ομάδα παιδιών που με ομοιόμορφη μεταμφίεση (θέμα) θα παρελάσουν στην αποκριάτικη παρέλαση που διοργανώνει ο σύλλογός μας για το απόγευμα της Κυριακής 26/2/23, με πρώτο άρμα τον μεγάλο καρνάβαλο  που θα κατασκευάσει κα θα διακοσμήσει ο σύλλογός μας. Οι ομάδες μπορούν να συμμετέχουν με άρμα ή χωρίς άρμα.

  Δηλώσεις συμμετοχής στη μία ή στην άλλη δράση, στο τηλέφωνο  6980953740 ή στο mail geoellin@yahoo.gr μέχρι 15/2/2023.  Οι κατασκευές θα πρέπει να παραδοθούν στις  24/2/2023 μετά από συνεννόηση μαζί μας.
Στόχοι μας είναι:   Να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της συμμετοχής των νέων στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή των Σερρών και να προάγουμε τη δημιουργικότητά τους. Να καθιερώσουμε αποκριάτικες εκδηλώσεις και στην πόλη των Σερρών το τριήμερο της αποκριάς.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 447 επισκέπτες