Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Πρόσκληση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, ΚΔΑΠ, παιδικών σταθμών, καλλιτεχνικών εργαστηρίων και συλλόγων γονέων,
1.  σε έκθεση και διαγωνισμό αποκριάτικης κατασκευής και
2.  σε καρναβαλική παρέλαση  

   Ο σύλλογός μας,  οργανώνει καρναβάλι, την Κυριακή 26/2/2023 με κέντρο τον πεζόδρομο Χατζηιακώβου.
Στις εκδηλώσεις εκτός των άλλων, θα υπάρχει και έκθεση αποκριάτικων κατασκευών οι οποίες θα είναι και μέρος της διακόσμησης του χώρου αλλά και παρέλαση ομάδων καρναβαλιστών που θα συνοδέψουν τον μεγάλο καρνάβαλο του συλλόγου μας.

  Σας καλούμε λοιπόν να κατασκευάσετε με τα παιδιά, μια σχετικά μεγάλη αποκριάτικη κατασκευή ( αποκριάτικη μεγάλη μάσκα, αποκριάτικη μεγάλη φιγούρα ή κάτι άλλο).  Οι 2 καλύτερες κατασκευές θα επιλεγούν και θα καταταχθούν από επιτροπή (από εικαστικούς ή αρχιτέκτονες) που θα συστήσει ο σύλλογός μας. Η πρώτη και η δεύτερη κατασκευή θα βραβευτούν με δωροεπιταγές  40 και 30 ευρώ αντίστοιχα, που θα εκτελεστούν σε βιβλιοπωλείο της πόλης μας.

   Σας καλούμε επίσης να οργανώσετε ομάδα παιδιών που με ομοιόμορφη μεταμφίεση (θέμα) θα παρελάσουν στην αποκριάτικη παρέλαση που διοργανώνει ο σύλλογός μας για το απόγευμα της Κυριακής 26/2/23, με πρώτο άρμα τον μεγάλο καρνάβαλο  που θα κατασκευάσει κα θα διακοσμήσει ο σύλλογός μας. Οι ομάδες μπορούν να συμμετέχουν με άρμα ή χωρίς άρμα.

  Δηλώσεις συμμετοχής στη μία ή στην άλλη δράση, στο τηλέφωνο  6980953740 ή στο mail geoellin@yahoo.gr μέχρι 15/2/2023.  Οι κατασκευές θα πρέπει να παραδοθούν στις  24/2/2023 μετά από συνεννόηση μαζί μας.
Στόχοι μας είναι:   Να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της συμμετοχής των νέων στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή των Σερρών και να προάγουμε τη δημιουργικότητά τους. Να καθιερώσουμε αποκριάτικες εκδηλώσεις και στην πόλη των Σερρών το τριήμερο της αποκριάς.

Διαβάστε επίσης:

  • 22η Γιορτή ρυζιού στον Προβατά Σερρών Με στόχο την προώθηση του ρυζιού, με την καλλιέργεια του οποίου ασχολούνται οι κάτοικοι της περιοχής του Προβατά Σερρών, διοργανώνεται η 22η Γιορτή Ρυζιού και α...
  • Άνοιξε τις πύλες της η SEREXPO 2022 Η SEREXPO 2022 επέστρεψε δυναμικά και άνοιξε την «αυλαία» της, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» και θα διαρκέσει έ...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 159 επισκέπτες