Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Τρεις κλοπές σε κατάστημα, αποθήκη και οικόπεδο σε περιοχές του δήμου Εμμανουήλ Παππά των Σερρών, πραγματοποίησε σε διάστημα τριών χρόνων, από το καλοκαίρι του 2018 έως τον Μάιο του 2021, ένας 22χρονος στις Σέρρες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 22χρονος από αυτές τις κλοπές αφαίρεσε εργαλεία και μπαταρίες αξίας 4.650 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Μέρος των κλοπιμαίων παρέδωσε σε 41χρονο ημεδαπό άνδρα έναντι αμοιβής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία. Τα περισσότερα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες

Εις βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Εμμανουήλ Παππά.

Διαβάστε επίσης:

  • Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στις Σέρρες Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και δύο ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβρι...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 447 επισκέπτες