Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Επιμελητήριο Σερρών: Όλα έτοιμα για την Έκθεση Serexpo 2023

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο...


Σύμβαση με θέμα «Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση και εξοπλισμός ασφαλείας επί του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Σερρών», υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2022, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του αναδόχου εργολάβου, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη στο Διοικητήριο.

Σύμφωνα με την σύμβαση, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, θα γίνουν εργασίες διαγράμμισης ενδεικτικού μήκους 185 χιλιομέτρων. Επιπρόσθετα, θα τοποθετηθούν πινακίδες και στύλοι, όπου κριθεί απαραίτητο, καθώς και εξοπλισμός ασφαλείας, όπως στηθαία ασφαλείας και κιγκλιδώματα.

Όπως τονίζει κατ΄ επανάληψη ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, είναι διαρκής η μέριμνά μας για την διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών οδήγησης για τους χρήστες του οδικού δικτύου της Περιφερειακής μας Ενότητας.

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 320 επισκέπτες