Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Σύμβαση με θέμα «Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση και εξοπλισμός ασφαλείας επί του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Σερρών», υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2022, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του αναδόχου εργολάβου, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη στο Διοικητήριο.

Σύμφωνα με την σύμβαση, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, θα γίνουν εργασίες διαγράμμισης ενδεικτικού μήκους 185 χιλιομέτρων. Επιπρόσθετα, θα τοποθετηθούν πινακίδες και στύλοι, όπου κριθεί απαραίτητο, καθώς και εξοπλισμός ασφαλείας, όπως στηθαία ασφαλείας και κιγκλιδώματα.

Όπως τονίζει κατ΄ επανάληψη ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, είναι διαρκής η μέριμνά μας για την διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών οδήγησης για τους χρήστες του οδικού δικτύου της Περιφερειακής μας Ενότητας.

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 173 επισκέπτες