Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Σε αστυνομικό έλεγχο το απόγευμα της Κυριακής στο Ποντισμένο του Δήμου Ηράκλειας, διαπιστώθηκε ότι ανήλικος οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και τα απαραίτητα έγγραφα.

Ο ανήλικος για να μην συλληφθεί ειδοποίησε συγγενείς του οι οποίοι έφτασαν στο σημείο κι έκαναν επίθεση στους δύο αστυνομικούς, που διενεργούσαν τον έλεγχο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός στο πρόσωπο κάτω από το μάτι.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεμπλακούν ενώ την επόμενη μέρα η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη τριών από αυτούς που δημιούργησαν το επεισόδιο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας: «Συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 οι αστυνομικές επιχειρήσεις για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας και συγκεκριμένα σε περιοχές της Αχαΐας, του Αγρινίου και των Σερρών. Συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Πατρών, Αγρινίου και Σερρών, των Τμημάτων Τροχαίας Πατρών και Αγρινίου, των Αστυνομικών Τμημάτων Αιγιαλείας και Ηράκλειας, του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, διμοιρίες υποστήριξης καθώς και ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων:

Στις Σέρρες, συνελήφθησαν -3- άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθειας, εξύβρισης, απειλής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας καθώς και παραβάσεις Κ.Ο.Κ. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 2 οχήματα

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στις Σέρρες Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και δύο ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβρι...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 223 επισκέπτες