Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Χιλιάδες ήταν οι Σερραίοι που επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο την έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά προϊόντα και Γεύσεις Ελλάδας» στην πλατεία Ελευθερίας την πόλης των Σερρών.

Η έκθεση που άνοιξε τις πύλες της την προηγούμενη Πέμπτη και θα διαρκέσει έως τις 18 Νοεμβρίου αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών, οι οποίο συμμετέχουν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στα κρητικά προϊόντα και στις γεύσεις της Ελλάδας. Η έκθεση, που φιλοξενείται για πρώτη φορά στις Σέρρες, έχει ενθουσιάσει επισκέπτες αλλά και τους παραγωγούς-εκθέτες που μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την ανταπόκριση και την θετική διάθεση των Σερραίων.

«Η ανταπόκριση των Σερραίων είναι άψογη με κεφαλαία γράμματα. Αυτό που καταλάβαμε και το λέγαμε με τα παιδιά είναι ότι στις Σέρρες έχει πολλούς μερακλήδες. Ξέρουν να τρώνε καλά κι αυτό το κάνουν γιατί είναι ευχάριστοι άνθρωποι» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο παραγωγός Μιχάλης Τσικανδυλάκης που υπογράμμισε ότι είναι πολλά αυτά, που ενώνουν Μακεδόνες και Κρητικούς.

«Οι Σερραίοι αγαπάνε πάρα πολύ την Κρήτη και το διαπιστώσαμε αυτές τις μέρες. Αυτό δεν το είδα πουθενά αλλού, σε κανέναν άλλο Νομό, όπου κι αν πήγαμε με την έκθεση. Στην Πάτρα που έχει 400.000 κόσμο και δεν βρήκαμε την ανταπόκριση που βρήκαμε στις Σέρρες» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο παραγωγός Μηνάς Καστρινάκης που είναι σίγουρος ότι η έκθεση θα έρχεται κάθε χρόνο στις Σέρρες.

Ο Σερραίος σεφ Δημήτρης Γιανχουστίδης που εργάζεται στην Κρήτη εξέφρασε τη ικανοποίηση του για την συμμετοχή του κόσμου στην Έκθεση: «η Έκθεση πάει πάρα πολύ καλά. Ήταν αυτό που περιμέναμε. Καθημερινά πολιτιστικοί σύλλογοι των Σερρών παρουσιάζουν τους χορούς τους ενώ δημιουργούμε μαγειρικά δρώμενα που δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι Σερραίοι φαγητά με Κρητικά προϊόντα. Οι εκθέτες είναι ευχαριστημένοι και πιστεύω, όπως δήλωσαν ο Δήμαρχος κ. Χρυσάφης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μαλλιαράς, με τη βοήθεια του κ. Νεκτάριου Σερμάκη και των αρχών να πραγματοποιήσουμε έκθεση Σερραϊκών προϊόντων στην Κρήτη».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

View the embedded image gallery online at:
https://serreslife.gr/%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD/24870-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD.html#sigProId3ef4ff81b5

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 471 επισκέπτες