Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Στη σύλληψη ενός 19χρονου προχώρησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πόλη των Σερρών, περιπολούντες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα προσπάθησε να διαρρήξει δύο καταστήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εισέλθει στο εσωτερικό τους.

Επίσης, το χρονικό διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως τα ξημερώματα της 2 Νοεμβρίου, παραβίασε επιπλέον τέσσερα καταστήματα, ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία, στην πόλη των Σερρών, σε ένα από τα οποία αφαίρεσε χρηματικό ποσό 40 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και γάντια που χρησιμοποιούσε.

Διαβάστε επίσης:

  • Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στις Σέρρες Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και δύο ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβρι...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 236 επισκέπτες