Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Στην εξιχνίαση 8 περιπτώσεων διαρρήξεων διαμερισμάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στις Σέρρες, προχώρησαν αστυνομικοί της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Για την υπόθεση εντοπίστηκε και συνελήφθη την Παρασκευή (14 Οκτωβρίου 2022) το βράδυ στις Σέρρες, ένας Έλληνας, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης λίγο νωρίτερα από τη στιγμή που εντοπίστηκε, είχε αναρριχηθεί σε μπαλκόνι διαμερίσματος 1ου ορόφου, όπου αφού διέρρηξε την μπαλκονόπορτα, αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Τα κλεμμένα κοσμήματα εντοπίστηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τον τελευταίο μήνα με τον ίδιο τρόπο, είχε διαρρήξει επιπλέον 7 διαμερίσματα, από όπου αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 6.210 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Στην κατοχή του συλληφθέντα εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (γάντια και μεταλλική λάμα) τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε ένα ποδήλατο που χρησιμοποιούσε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του ανωτέρω σε παρόμοια αδικήματα.

O συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 366 επισκέπτες