Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Στην εξιχνίαση 8 περιπτώσεων διαρρήξεων διαμερισμάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στις Σέρρες, προχώρησαν αστυνομικοί της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Για την υπόθεση εντοπίστηκε και συνελήφθη την Παρασκευή (14 Οκτωβρίου 2022) το βράδυ στις Σέρρες, ένας Έλληνας, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης λίγο νωρίτερα από τη στιγμή που εντοπίστηκε, είχε αναρριχηθεί σε μπαλκόνι διαμερίσματος 1ου ορόφου, όπου αφού διέρρηξε την μπαλκονόπορτα, αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Τα κλεμμένα κοσμήματα εντοπίστηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τον τελευταίο μήνα με τον ίδιο τρόπο, είχε διαρρήξει επιπλέον 7 διαμερίσματα, από όπου αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 6.210 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Στην κατοχή του συλληφθέντα εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (γάντια και μεταλλική λάμα) τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε ένα ποδήλατο που χρησιμοποιούσε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του ανωτέρω σε παρόμοια αδικήματα.

O συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Διαβάστε επίσης:

  • Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στις Σέρρες Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και δύο ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβρι...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 338 επισκέπτες