Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Δέκα αλλοδαπούς – εκ των οποίων δύο ανήλικοι- μετέφερε παράνομα ένας άντρας ο οποίος και συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά.

Ο επίσης αλλοδαπός οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, ωστόσο λίγο αργότερα ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητό του και συνελήφθη.

Στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε να μεταφέρει συνολικά 10 αλλοδαπούς, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 29 Σεπτεμβρίου 2022 στο Τμήμα Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ

Διαβάστε επίσης: