Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Tο Κτήμα Νεραντζή εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο γνωστοποιεί ότι στις 24-08-2022 ημέρα Τετάρτη, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελλήνων Οινοποιών (ΣΕΟ), θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας μια πολύ σημαντική ομάδα οινοχόων (sommelier) και προσωπικοτήτων του κρασιού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 17:30 στο κτήμα Νεραντζή όπου και θα ακολουθήσει δεξίωση των προσκεκλημένων ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται τρείς sommeliers από εστιατόρια τριών αστεριών michelin (αναμεσά τους και το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για το 2022 στην Κοπενχάγη– δέκα sommeliers από εστιατόρια δύο αστεριών και εννιά από εστιατόρια με ένα αστέρι.

Οι προσκεκλημένοι θα ξεναγηθούν στο επισκέψιμο οινοποιείο μας και θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή των κρασιών του κτήματος αλλά και άλλων κτημάτων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δήλωσαν συμμετοχή μέσω του ΣΕΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Μητρόπουλο 6937138138.

Διαβάστε επίσης: