Πρασινισε η λίμνη της Κοιλάδας των Αγ. Αναργύρων - Πολλά τα παράπονα των Σερραίων

Η συγκέντρωση φυτοπλαγκτόν σε συνδυασμό με τις...

Ανθρώπινα οστά εντόπισαν κάτοικοι της οδού Μιαούλη στις Σέρρες

Ανθρώπινα οστά εντόπισαν κάτοικοι της οδού...

Διαγραφή της κ.Χρυσάνθης Παλάζη - Τσοχατζίδη από τη δημοτική παράταξη «Συμμαχία Σερραίων»

Η διαγραφή της κ. Χρυσάνθης Παλάζη-Τσοχατζίδη από την «Συμμαχία Σερραίων» ανακοινώθηκε πριν από λίγο.


Συνελήφθησαν το Σάββατο (16 Ιουλίου 2022) τα ξημερώματα σε συνοριακή περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Λαθρεμπορίου και Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα προμηθεύτηκαν καπνικά προϊόντα από γειτονική χώρα, τα οποία συνεργός τους εισήγαγε παράνομα από μη νομοθετημένο συνοριακό σημείο, με σκοπό να τα παραλάβουν, μετά την είσοδό τους στη χώρα.

Οι συλληφθέντες υπέδειξαν το σημείο με τα λαθραία καπνικά προϊόντα, όπου εντοπίσθηκαν 420 πακέτα τσιγάρων, ενώ στην  οικία τους κατείχαν επιπλέον 330 πακέτα τσιγάρων. Συνολικά κατασχέθηκαν 750 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία θα παραδοθούν στο αρμόδιο τελωνείο. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν.


Συνελήφθη την Παρασκευή (15 Ιουλίου 2022) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας ενεργώντας με δύο συνεργούς του, αφαίρεσαν από αντλιοστάσιο σε αγροτική περιοχή των Σερρών καλώδια χαλκού μήκους 30 μέτρων, διαταράσσοντας την υδροδότηση αγροκτημάτων της περιοχής. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλεμμένων καλωδίων. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησαν για την διάπραξη της κλοπής.


Συνελήφθησαν το Σάββατο (16 Ιουλίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, δύο ημεδαπές γυναίκες και μία ανήλικη ημεδαπή, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσαν από την κατοχή ημεδαπής ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό και μία τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές  σε κατάστημα των Σερρών, χρηματικού ύψους 80 ευρώ. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε η τραπεζική κάρτα και χρηματικό ποσό που αφαίρεσαν από την παθούσα.


Δύο συλλήψεις διαρρηκτών – 34χρονη άρπαξε πορτοφόλι μέσα από σπίτι.
Στη σύλληψη δύο ατόμων Ρομά, μία γυναίκας 34 ετών και ενός άνδρα 25 ετών, προχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στις Σέρρες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι 48χρονης, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η συλληφθείσα το μεσημέρι της 6ης Ιουλίου 2022 διέρρηξε την ίδια οικία και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 530 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Διαβάστε επίσης: