Αγριογούρουνα ρημάζουν τις καλλιέργειες στον δήμο Σιντικής

Η Κερκίνη έχει πάρα πολλές φυσικές ομορφιές αλλά έχει και...

Σέρρες - ΑΣΠΑΙΤΕ: Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει, για το ακαδ. έτος...

ΓΣΕΒΕΕ: Υπερχρεωμένες οι επιχειρήσεις εστίασης - Αυξήθηκε το κόστος λειτουργίας τους

Μετά τα lockdown και ευρύτερα το πλήγμα από την πανδημία, έχει έρθει η ενεργειακή κρίση να εντείνει την πίεση στον κλάδο της εστίασης. Το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρήσεων εστίασης βρίσκεται σε κατάσταση υπερχρέωσης. Συγκεκριμένα, περισσότερες από 1 στις 2 επιχειρήσεις έχουν καθυστερημένες οφειλές σε τουλάχιστον...


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, διέπραξαν σε περιοχές των Σερρών, τις παρακάτω κλοπές:

-Βραδινές ώρες της 30ης Μαΐου 2022, χρησιμοποιώντας όχημα που αφαίρεσαν νωρίτερα από επιχείρηση ημεδαπού, παραβίασαν στη συνέχεια άλλες δύο επιχειρήσεις, αφαιρώντας καλώδια χαλκού και εργαλεία συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

-Βραδινές ώρες της 10 προς 11 Απριλίου 2022, προσπάθησαν να αφαιρέσουν από επιχείρηση δύο φορτηγά οχήματα, καταφέρνοντας ωστόσο να αφαιρέσουν το ένα από αυτά. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το κλεμμένο όχημα, παραβίασαν μία από τις παραπάνω επιχειρήσεις και αφαίρεσαν καλώδια χαλκού αξίας 3.000 ευρώ.

Κατά την διάπραξη των κλοπών, προκάλεσαν φθορές συνολικής αξίας 4.300 ευρώ. Τα κλεμμένα οχήματα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα ιδιοκτησίας του ημεδαπού, που επίσης χρησιμοποιούσαν για την τέλεση των κλοπών.

Διαβάστε επίσης: