Επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά Σερρών

Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά...

Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια Σερρών

Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών...

Περισσότεροι από 1.000 Σερραίοι στην 13η ημέρα καριέρας

Με τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 13η Ημέρα Καριέρας.


Σε πλήρη ετοιμότητα για τις επόμενες εκλογές δηλώνει πως είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος θα είναι όπως ξεκαθάρισε εκ νέου υποψήφιος για την διεκδίκηση της περιφέρειας. Βέβαια διευκρίνισε πως ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε για εκλογές καθώς υπάρχουν ακόμη ενάμισης χρόνος έως τις εκλογές και θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα έργα και όχι στις εκλογές.

Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο αυτό θα είναι ανανεωμένο, αν και ο κ. Τζιτζικώστας δεν ξεκαθάρισε τι θα γίνει με τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους και ανά θα είναι εκ νέου υποψήφιοι. Για τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο η υποψηφιότητα είναι δεδομένη καθώς έχει αποδείξει πως άξιζε την ψήφο των Σερραίων. Ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με τις γυναίκες υποψήφιες στο συνδυασμό του Απόστολο Τζιτζικώστα ο οποίος θα εστιάσει κυρίως στην περιφέρεια.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ξεκαθάρισε πως τα υψηλά ποσοστά που λαμβάνει στο νομό Σερρών δεν τον επαναπαυτούν καθόλου, καθώς οι πολίτες αυτό που θέλουν είναι έργα.

Τέλος ο Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε και ένα μικρό απολογισμό των έργων που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και γενικότερα στο Νομό Σερρών.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 770 επισκέπτες