Ήχησαν οι σειρήνες και στις Σέρρες στα πλαίσια της άσκησης «Παρμενίων 2023»

Την Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023, δοκιμαστική...

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Π.Ε Σερρών

Σε 505 εκλογικά τμήματα σε όλη την Π.Ε Σερρών ( 159 εξ αυτών στο Δήμο Σερρών) θα έχουν τη δυνατότητα οι Σερραίοι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή στις διπλές κάλπες για την αναμέτρηση στον Α΄ και Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Σε πλήρη ετοιμότητα για τις επόμενες εκλογές δηλώνει πως είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος θα είναι όπως ξεκαθάρισε εκ νέου υποψήφιος για την διεκδίκηση της περιφέρειας. Βέβαια διευκρίνισε πως ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε για εκλογές καθώς υπάρχουν ακόμη ενάμισης χρόνος έως τις εκλογές και θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα έργα και όχι στις εκλογές.

Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο αυτό θα είναι ανανεωμένο, αν και ο κ. Τζιτζικώστας δεν ξεκαθάρισε τι θα γίνει με τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους και ανά θα είναι εκ νέου υποψήφιοι. Για τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο η υποψηφιότητα είναι δεδομένη καθώς έχει αποδείξει πως άξιζε την ψήφο των Σερραίων. Ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με τις γυναίκες υποψήφιες στο συνδυασμό του Απόστολο Τζιτζικώστα ο οποίος θα εστιάσει κυρίως στην περιφέρεια.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ξεκαθάρισε πως τα υψηλά ποσοστά που λαμβάνει στο νομό Σερρών δεν τον επαναπαυτούν καθόλου, καθώς οι πολίτες αυτό που θέλουν είναι έργα.

Τέλος ο Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε και ένα μικρό απολογισμό των έργων που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και γενικότερα στο Νομό Σερρών.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 286 επισκέπτες