Αγριογούρουνα ρημάζουν τις καλλιέργειες στον δήμο Σιντικής

Η Κερκίνη έχει πάρα πολλές φυσικές ομορφιές αλλά έχει και...

Σέρρες - ΑΣΠΑΙΤΕ: Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει, για το ακαδ. έτος...

ΓΣΕΒΕΕ: Υπερχρεωμένες οι επιχειρήσεις εστίασης - Αυξήθηκε το κόστος λειτουργίας τους

Μετά τα lockdown και ευρύτερα το πλήγμα από την πανδημία, έχει έρθει η ενεργειακή κρίση να εντείνει την πίεση στον κλάδο της εστίασης. Το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρήσεων εστίασης βρίσκεται σε κατάσταση υπερχρέωσης. Συγκεκριμένα, περισσότερες από 1 στις 2 επιχειρήσεις έχουν καθυστερημένες οφειλές σε τουλάχιστον...


Σε πλήρη ετοιμότητα για τις επόμενες εκλογές δηλώνει πως είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος θα είναι όπως ξεκαθάρισε εκ νέου υποψήφιος για την διεκδίκηση της περιφέρειας. Βέβαια διευκρίνισε πως ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε για εκλογές καθώς υπάρχουν ακόμη ενάμισης χρόνος έως τις εκλογές και θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα έργα και όχι στις εκλογές.

Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο αυτό θα είναι ανανεωμένο, αν και ο κ. Τζιτζικώστας δεν ξεκαθάρισε τι θα γίνει με τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους και ανά θα είναι εκ νέου υποψήφιοι. Για τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο η υποψηφιότητα είναι δεδομένη καθώς έχει αποδείξει πως άξιζε την ψήφο των Σερραίων. Ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με τις γυναίκες υποψήφιες στο συνδυασμό του Απόστολο Τζιτζικώστα ο οποίος θα εστιάσει κυρίως στην περιφέρεια.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ξεκαθάρισε πως τα υψηλά ποσοστά που λαμβάνει στο νομό Σερρών δεν τον επαναπαυτούν καθόλου, καθώς οι πολίτες αυτό που θέλουν είναι έργα.

Τέλος ο Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε και ένα μικρό απολογισμό των έργων που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και γενικότερα στο Νομό Σερρών.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: