Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού του ποταμού Μπίστριτζα στην περιοχή του Προμαχώνα Σερρών για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Η παρέμβαση κρίθηκε άκρως αναγκαία και κατόπιν αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του ποταμού Μπίστριτζα από κλιμάκιο μηχανικών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου έγινε καταγραφή όλων των προβλημάτων.

Ακολούθησε σειρά εργασιών για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, με ενίσχυση των αναχωμάτων, δημιουργία νέων σε σημεία ιδιαίτερου κινδύνου, καθαρισμός της κοίτης για την ελεύθερη διέλευση του νερού, με στόχο την προστασία των ανθρώπων, αλλά και των καλλιεργειών.

Το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα ενίσχυσε η άριστη συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και του Δήμου Σιντικής, του 10ου Συντάγματος Πεζικού και του Δασαρχείου Σιδηροκάστρου.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 513 επισκέπτες