Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Σειρά συναντήσεων είχε την Τρίτη το πρωί στις Σέρρες ο Τούρκος πρόξενος της Θεσσαλονίκης επικεφαλής σε θέματα εμπορίου Εφέ Τζειλά ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μας και συνάντησε, τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγο, τον αντιπρόεδρο του επιμελητηρίου Δημήτρη Γιαννάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν αρκετά θέματα ενώ ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος αναφέρθηκε και στις προσφυγικές ροές που περνούν από τον Προμαχώνα και φιλοξενούνται στην Ελλάδα. Ο αντιπεριφερειαρχης Σερρών προσκάλεσε την τουρκική πλευρά εφόσον έχει αρμοδιότητα κυρίως στο εμπορικό κομμάτι στην επόμενη Serexpo.

Tέλος, ο Τούρκος πρόξενος ανέδειξε την ανάγκη συνεργασίας του προξενείου με τους φορείς της πόλης συμπληρώνοντας πως μέσα από το Γραφείο Εμπορικών Υποθέσεων το προξενείο προωθεί την ελληνοτουρκική συνεργασία στον επιχειρηματικό τομέα, φέρνοντας κοντά και ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες των δύο χωρών.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 352 επισκέπτες