Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Παραλήφθηκε επίσημα η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για την δωρεάν, κατά κυριότητα παραχώρηση, του οικοπέδου του Διοικητηρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

«Ένα όνειρο δεκαετιών των Σερραίων έγινε πραγματικότητα. Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά κατά σειρά την Νομική Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας, Ιωάννα Φωτιάδου, για την άρτια προετοιμασία του φακέλου, σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ενότητάς μας, τον κ. Στέργιο Δερμεντζή, Προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας Σερρών, για την άψογη συνεργασία και την θετική του εισήγηση προς την Κεντρική Υπηρεσία. Ιδιαίτερα όμως επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Σερραίο Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή του, με την οποία ικανοποιήθηκε ένα ακόμη δίκαιο αίτημα του σερραϊκού λαού. Τώρα ξεκινά η σκληρή δουλειά για την αναβάθμιση και περαιτέρω ανάδειξη του ιστορικού αυτού κτιρίου, που αποτελεί κόσμημα και καμάρι για τον τόπο μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 438 επισκέπτες