Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, του διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας  Δημήτρη Τσαλικάκη, του διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών Νίκου Φαρμάκη και της ηγεσίας των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε, του προέδρου Τιμολέωντα Κατσίπου και του διευθύνοντος συμβούλου Αθανάσιου Γιάνναρη υπογράφτηκε η σύμβαση ανάθεσης των εργασιών στον ανάδοχο για την κατασκευή της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, όπου θα στεγαστεί η ψυχιατρική κλινική.

 «Μετά από 25 χρόνια ένα πάγιο αίτημα, η μεταφορά της ψυχιατρικής κλινικής στο Νοσοκομείο Σερρών γίνεται επιτέλους πραγματικότητα» είπε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής υπογραμμίζοντας ότι πριν από ενάμιση χρόνο είχε τεθεί ένα σφιχτό χρονοδιάγραμμα και είχε προσωπικά δεσμευτεί ότι αυτή η μεταφορά πρέπει να γίνει. «Η δέσμευση αυτή γίνεται πραγματικότητα σήμερα. Πέρα από αυτό όμως, νομίζω ότι γίνεται αντιληπτό σε όλους ότι στον Νομό Σερρών συντελούνται συγκεκριμένα έργα τα οποία είχαν να γίνουν πολλές δεκαετίες» είπε ο κ. Καραμανλής ενώ αναφέρθηκε και στο έργο κατασκευής ενός νέου πυροσβεστικού μεγάρου, για το οποίο επίσης είχε δεσμευτεί και ήταν πάγιο αίτημα, η δημοπράτηση του ξεκινάει και θα γίνει πραγματικότητα.

Στο περιθώριο της υπογραφής της σύμβασης για την ψυχιατρική κλινική ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος ανακοίνωσε ότι το κτήριο του Διοικητηρίου, με ενέργειες του Υπουργού, παραχωρήθηκε επίσημα στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Το νέο κτίριο της ψυχιατρικής κλινικής θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και σε συνδυασμό με την κτιριακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Σερρών που θα ακολουθήσει σύντομα, θα συναποτελέσουν μια πολυδύναμη δημόσια δομή υγείας υψηλού επιπέδου, για όλους τους Σερραίους.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 391 επισκέπτες