Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Επιμελητήριο Σερρών: Όλα έτοιμα για την Έκθεση Serexpo 2023

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο...


kapoutzidis_provoliΤηλεοπτικά μηνύματα τουριστικής προβολής του νομού ετοιμάζει η Νομαρχία Σερρών, σε μια προσπάθεια να ανεβάσει και να προωθήσει το τουριστικό προϊόν του νομού.
Την Παρασκευή (17/7) το απόγευμα ο νομάρχης Σερρών Στέφανος Φωτιάδης συνάντησε τον Σερραίο δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη και αφού του γνωστοποίησε την πρόθεση της νομαρχίας, ζήτησε τη συμμετοχή του στην προσπάθεια αυτή.

«Στόχος είναι να ενδυναμώσουμε το μήνυμα τουριστικής προβολής του νομού, να βοηθήσουμε την όλη προσπάθεια που κάνουν οι επιχειρηματίες του νομού, και να στείλουμε σε όλη την επικράτεια και εκτός Ελλάδος ένα μήνυμα ότι πλέον ο νομός Σερρών μπορεί να απαντήσει σε όλες τις αναζητήσεις στον εναλλακτικό τουρισμό και θεωρώ ότι ο καλύτερος ο ιδανικότερος πρεσβευτής, αυτός που μπορεί να κωδικοποίηση το μήνυμα με ένα τρόπο μοναδικό είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτήν την προσφορά του,»δήλωσε μεταξύ άλλων ο νομάρχης Σερρών.

Ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός όπως τόνισε στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, με μεγάλη χαρά  αποδέχτηκε την πρόταση. Μάλιστα θα συμμετέχει στην προσπάθεια που θα κάνει η Νομαρχιακή Αρχή για την καλύτερη δυνατή προβολή του νομού, αφιλοκερδώς.

«Με μεγάλη η  χαρά αποδέχομαι την πρόταση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα, που θέλει ο νομάρχης να μου αναθέσει κάτι τόσο σημαντικό. Τον τόπο μου τον αγαπώ το ξέρετε, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα δουλέψουμε όλοι πολύ για αυτήν την προσπάθεια και πιστεύω ότι θα έχει  πολύ καλό αποτέλεσμα για το νομό μας.»

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 434 επισκέπτες