Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

kapoutzidis_provoliΤηλεοπτικά μηνύματα τουριστικής προβολής του νομού ετοιμάζει η Νομαρχία Σερρών, σε μια προσπάθεια να ανεβάσει και να προωθήσει το τουριστικό προϊόν του νομού.
Την Παρασκευή (17/7) το απόγευμα ο νομάρχης Σερρών Στέφανος Φωτιάδης συνάντησε τον Σερραίο δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη και αφού του γνωστοποίησε την πρόθεση της νομαρχίας, ζήτησε τη συμμετοχή του στην προσπάθεια αυτή.

«Στόχος είναι να ενδυναμώσουμε το μήνυμα τουριστικής προβολής του νομού, να βοηθήσουμε την όλη προσπάθεια που κάνουν οι επιχειρηματίες του νομού, και να στείλουμε σε όλη την επικράτεια και εκτός Ελλάδος ένα μήνυμα ότι πλέον ο νομός Σερρών μπορεί να απαντήσει σε όλες τις αναζητήσεις στον εναλλακτικό τουρισμό και θεωρώ ότι ο καλύτερος ο ιδανικότερος πρεσβευτής, αυτός που μπορεί να κωδικοποίηση το μήνυμα με ένα τρόπο μοναδικό είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτήν την προσφορά του,»δήλωσε μεταξύ άλλων ο νομάρχης Σερρών.

Ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός όπως τόνισε στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, με μεγάλη χαρά  αποδέχτηκε την πρόταση. Μάλιστα θα συμμετέχει στην προσπάθεια που θα κάνει η Νομαρχιακή Αρχή για την καλύτερη δυνατή προβολή του νομού, αφιλοκερδώς.

«Με μεγάλη η  χαρά αποδέχομαι την πρόταση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα, που θέλει ο νομάρχης να μου αναθέσει κάτι τόσο σημαντικό. Τον τόπο μου τον αγαπώ το ξέρετε, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα δουλέψουμε όλοι πολύ για αυτήν την προσπάθεια και πιστεύω ότι θα έχει  πολύ καλό αποτέλεσμα για το νομό μας.»

Διαβάστε επίσης: