Πρασινισε η λίμνη της Κοιλάδας των Αγ. Αναργύρων - Πολλά τα παράπονα των Σερραίων

Η συγκέντρωση φυτοπλαγκτόν σε συνδυασμό με τις...

Ανθρώπινα οστά εντόπισαν κάτοικοι της οδού Μιαούλη στις Σέρρες

Ανθρώπινα οστά εντόπισαν κάτοικοι της οδού...

Διαγραφή της κ.Χρυσάνθης Παλάζη - Τσοχατζίδη από τη δημοτική παράταξη «Συμμαχία Σερραίων»

Η διαγραφή της κ. Χρυσάνθης Παλάζη-Τσοχατζίδη από την «Συμμαχία Σερραίων» ανακοινώθηκε πριν από λίγο.


kapoutzidis_provoliΤηλεοπτικά μηνύματα τουριστικής προβολής του νομού ετοιμάζει η Νομαρχία Σερρών, σε μια προσπάθεια να ανεβάσει και να προωθήσει το τουριστικό προϊόν του νομού.
Την Παρασκευή (17/7) το απόγευμα ο νομάρχης Σερρών Στέφανος Φωτιάδης συνάντησε τον Σερραίο δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη και αφού του γνωστοποίησε την πρόθεση της νομαρχίας, ζήτησε τη συμμετοχή του στην προσπάθεια αυτή.

«Στόχος είναι να ενδυναμώσουμε το μήνυμα τουριστικής προβολής του νομού, να βοηθήσουμε την όλη προσπάθεια που κάνουν οι επιχειρηματίες του νομού, και να στείλουμε σε όλη την επικράτεια και εκτός Ελλάδος ένα μήνυμα ότι πλέον ο νομός Σερρών μπορεί να απαντήσει σε όλες τις αναζητήσεις στον εναλλακτικό τουρισμό και θεωρώ ότι ο καλύτερος ο ιδανικότερος πρεσβευτής, αυτός που μπορεί να κωδικοποίηση το μήνυμα με ένα τρόπο μοναδικό είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτήν την προσφορά του,»δήλωσε μεταξύ άλλων ο νομάρχης Σερρών.

Ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός όπως τόνισε στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, με μεγάλη χαρά  αποδέχτηκε την πρόταση. Μάλιστα θα συμμετέχει στην προσπάθεια που θα κάνει η Νομαρχιακή Αρχή για την καλύτερη δυνατή προβολή του νομού, αφιλοκερδώς.

«Με μεγάλη η  χαρά αποδέχομαι την πρόταση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα, που θέλει ο νομάρχης να μου αναθέσει κάτι τόσο σημαντικό. Τον τόπο μου τον αγαπώ το ξέρετε, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα δουλέψουμε όλοι πολύ για αυτήν την προσπάθεια και πιστεύω ότι θα έχει  πολύ καλό αποτέλεσμα για το νομό μας.»

Διαβάστε επίσης: