Στον εισαγγελέα οι θάνατοι ασθενών με COVID στο Νοσοκομείο Σερρών

Στον εισαγγελέα βρίσκεται η έρευνα των υποθέσεων γύρω από τους...

Έκκληση για αίμα από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Έκκληση για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών απεύθυνε σήμερα από την συχνότητα της ΕΡΤ Σερρών η Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας Κατερίνα Τσιούρα, καθώς λόγω των ιδιαίτερων καταστάσεων που προκάλεσε η πανδημία -με την αύξηση των αναγκών σε αίμα σε συνδυασμό με...

Στα «πράσα» έπιασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών έναν 53χρονο άντρα τη Δευτέρα το απόγευμα (22/11), σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης Σερρών, ο οποίος μαζί με συνεργό του ο οποίος αναζητείται, και με τη χρήση ανιχνευτή μετάλλων, πραγματοποιούσαν έρευνα για την ανεύρεση αρχαιοτήτων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 1 νόμισμα ιστορικών χρόνων και 1 μολύβδινο βλήμα σφενδόνης, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία περί προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 3 αδιάγνωστα αντικείμενα που χρήζουν αρχαιολογικής εξέτασης καθώς και 1 ανιχνευτής μετάλλων, 1 μεταλλικό φτυάρι και 1 φακός. Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν.

Διαβάστε επίσης: