Στον εισαγγελέα οι θάνατοι ασθενών με COVID στο Νοσοκομείο Σερρών

Στον εισαγγελέα βρίσκεται η έρευνα των υποθέσεων γύρω από τους...

Έκκληση για αίμα από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Έκκληση για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών απεύθυνε σήμερα από την συχνότητα της ΕΡΤ Σερρών η Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας Κατερίνα Τσιούρα, καθώς λόγω των ιδιαίτερων καταστάσεων που προκάλεσε η πανδημία -με την αύξηση των αναγκών σε αίμα σε συνδυασμό με...

Είχαν γίνει ο τρόμος και ο φόβος στις Σέρρες. Ο λόγος για μία 18χρονη κοπέλα και την 38χρονη μητριά της.

Το ποσό των 9.000 ευρώ ξεπερνά η λεία δυο γυναικών που διέπραξαν διαρρήξεις στις Σέρρες από όπου αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα.

Η μεθοδική έρευνα και οι εύστοχες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση εξιχνίαση της ληστείας που έγινε χθες (16 Νοεμβρίου 2021) το πρωί στις Σέρρες σε βάρος ημεδαπής γυναίκας.

Για την υπόθεση συνελήφθη μία ημεδαπή γυναίκα ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής συνεργού της, τα στοιχεία της οποίας ταυτοποιήθηκαν, για το αδίκημα της ληστείας και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, χθες (16 Νοεμβρίου 2021) το πρωί οι ανωτέρω παραβίασαν την οικία ημεδαπής γυναίκας στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ και διάφορα κοσμήματα, αξίας 2.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Στη συνέχεια, αφού έγιναν αντιληπτές από την παθούσα και προκειμένου να διαφύγουν με τα κλοπιμαία, την απώθησαν βίαια.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, το χρονικό διάστημα από 9 έως 16 Νοεμβρίου 2021 και πρωινές ώρες, διέπραξαν επιπλέον 2 διαρρήξεις και μία απόπειρα διάρρηξης σε διαμερίσματα στις Σέρρες, από όπου συνολικά αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, όπως δήλωσαν οι παθούσες.

Συνολικά από την εγκληματική τους δράση αποκόμισαν το χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ και κοσμήματα, αξίας 7.000 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η συλληφθείσα με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: