Αναβίωσε το έθιμο της πυροβασίας - Τα “Αναστενάρια” στην Αγία Ελένη Σερρών

Ένα ιδιότυπο και παμπάλαιο λατρευτικό έθιμο, που...

Δρομολογείται εγκατάσταση οικίσκου στον Προμαχώνα για την πάταξη του παραεμπορίου

Tην εγκατάσταση οικίσκου στον τελωνιακό σταθμό...

Εντυπωσιακά εγκαίνια για το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Πινακοθήκη Κωνσταντίνος Ξενάκης»

Με μία λαμπρή και συγκινητική τελετή εγκαινιάστηκε το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Πινακοθήκη «Κωνσταντίνος Ξενάκης» στις Σέρρες από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, της Γενικής Γραμματέως...


Δράση ενίσχυσης της προσπάθειας θωράκισης ομάδων του πληθυσμού, μέσω του αντιγριπικού εμβολιασμού, δρομολογείται με κοινή πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλου, του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα Δημόσιας Yγείας, Δημητρίου Μπαλαξή, και της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Σερρών, Ευαγγελίας Τανταλάκη, οποία θα υλοποιηθεί δωρεάν από το ιατρικό στελεχιακό δυναμικό της υπηρεσίας.

Η συνταγογράφηση του αντιγριπικού εμβολίου, καθώς και ο αντίστοιχος εμβολιασμός, θα γίνονται από τους ιατρούς εντός των γραφείων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, καθημερινά από 8 έως 12 το μεσημέρι στα γραφεία 111 και 112, με την προσκόμιση του εμβολίου που θα προμηθευτούν οι πολίτες από φαρμακείο της επιλογής τους.
Η διαδικασία θα υλοποιηθεί με πλήρη εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων. Τα τηλέφωνα τα οποία μπορούν να καλούν οι ενδιαφερόμενοι είναι 2321350464 και 2321350339.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 316 επισκέπτες