Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Δράση ενίσχυσης της προσπάθειας θωράκισης ομάδων του πληθυσμού, μέσω του αντιγριπικού εμβολιασμού, δρομολογείται με κοινή πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλου, του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα Δημόσιας Yγείας, Δημητρίου Μπαλαξή, και της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Σερρών, Ευαγγελίας Τανταλάκη, οποία θα υλοποιηθεί δωρεάν από το ιατρικό στελεχιακό δυναμικό της υπηρεσίας.

Η συνταγογράφηση του αντιγριπικού εμβολίου, καθώς και ο αντίστοιχος εμβολιασμός, θα γίνονται από τους ιατρούς εντός των γραφείων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, καθημερινά από 8 έως 12 το μεσημέρι στα γραφεία 111 και 112, με την προσκόμιση του εμβολίου που θα προμηθευτούν οι πολίτες από φαρμακείο της επιλογής τους.
Η διαδικασία θα υλοποιηθεί με πλήρη εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων. Τα τηλέφωνα τα οποία μπορούν να καλούν οι ενδιαφερόμενοι είναι 2321350464 και 2321350339.

Διαβάστε επίσης: