Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Συνελήφθη την Τρίτη (19 Οκτωβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά, ένας 19χρονος Ιρακινός, καθώς σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, δεν σταμάτησε το όχημα που οδηγούσε και ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε, με το όχημα μετέφερε 6 αλλοδαπούς, με σκοπό την παράνομη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι παραπάνω αλλοδαποί στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν εισέλθει στη χώρα το προηγούμενο διάστημα από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος του αλλοδαπού ιδιοκτήτη του οχήματος.

Διαβάστε επίσης: