Μόνο σημαιοφόροι και παραστάτες στην παρέλαση σε όλο τον Νομό Σερρών

Όπως αποφασίστηκε την Τρίτη, σχετικά με τον...

Π.Ε Σερρών: 60 θάνατοι από covid 19 από 1η Σεπτεμβρίου έως 25 Οκτωβρίου

Η αυξημένη επιδημιολογικά εικόνα της Π.Ε σχετικά με τις...

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στις Σέρρες

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στο Δήμο Σερρών παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώνεται, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΣ,  από τις μετρήσεις της περασμένης εβδομάδας.

Εξιχνιάσθηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, κλοπές από καταστήματα που έγιναν σε διάφορες περιοχές των Σερρών.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 18χρονου αγοριού και δύο 15χρονων συνεργών του. Επιπλέον, στην δικογραφία περιλαμβάνονται δύο άγνωστες γυναίκες, επίσης συνεργοί του 18χρονου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης ενεργώντας κατά περίπτωση μόνος του ή με τους παραπάνω συνεργούς του, διέπραττε κλοπές κυρίως από περίπτερα, κάβα, super market, κατάστημα οπτικών με την μέθοδο της απασχόλησης ή εκμεταλλευόμενος την απουσία των παθόντων.

Όπως διαπιστώθηκε, από το Νοέμβριο του 2020 έως και τον Ιούλιο του 2021, διέπραξε τέσσερις κλοπές από καταστήματα και δύο κλοπές από επιχείρηση και όχημα στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά, προϊόντα και άλλα αντικείμενα, με την λεία του να ξεπερνά τις 3.500 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: