Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στις συλλήψεις δύο ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για 24χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της Τετάρτης 25 Αυγούστου, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν στην Εγνατία Οδό (ύψος Κερδυλλίων) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν.
Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πλην όμως πλησίον των διοδίων Ασπροβάλτας, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τον 24χρονο παρά την προσπάθειά του να διαφύγει πεζός και την αντίσταση που προέβαλε στη συνέχεια. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν συνολικά τέσσερις (4) αλλοδαποί (3 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών), οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.Πρόκειται για 19χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 27 Αυγούστου στην Επαρχιακή Οδό Ασπροβάλτας – Κερδυλλίων, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, ο οποίος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.
Στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε σε αγροτική οδό, όπου συνελήφθη ο οδηγός παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στο χώρο του οχήματος εντοπίσθηκαν συνολικά τέσσερις (4) παράτυποι μετανάστες (2 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών) οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 247 επισκέπτες